Το Χρώμα της Χρονιάς στο child’s bedroom!

Το Χρώμα της Χρονιάς στο child’s bedroom!

Το Χρώμα της Χρονιάς στο child’s bedroom!

Το Χρώμα της χρονιάς για το 2023 είναι το W8-P Διαχρονικό Λευκό. Το Διαχρονικό Λευκό είναι μια απαλή απόλυτα ουδέτερη απόχρωση με μια πινελιά ζεστασιάς. Δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Συνδυάζεται φανταστικά με οποιοδήποτε χρώμα και στυλ γεγονός που του προσδίδει και τον διαχρονικό χαρακτήρα.

Το Διαχρονικό Λευκό είναι μια ιδανική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο. Οι ανοιχτόχρωμοι τοίχοι αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ενιαίο χώρο για ένα ή περισσότερα παιδιά διαφορετικού φύλου ή ηλικίας. Το Διαχρονικό Λευκό μπορεί να μεγεθύνει οπτικά τους μικρούς χώρους δημιουργώντας μία ανάλαφρη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο.

Επιπλέον, το λευκό χρώμα συμβολίζει την ειρήνη και την αγνότητα, χρησιμοποιείται συχνά στα παιδικά δωμάτια και οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι οι λευκοί εσωτερικοί χώροι είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικοί, κάνοντας το παιδί σας να αισθάνεται ήρεμο και ασφαλές στην κρεβατοκάμαρά του.

Ακόμα και μια τόσο όμορφη απόχρωση όπως το Διαχρονικό Λευκό, μπορεί, αν χρησιμοποιηθεί λανθασμένα να δημιουργήσει αποστειρωμένο κλίμα στο δωμάτιο.

Για αυτό, σας προτείνουμε κάποια εύκολα και απλά Τips που θα απογειώσουν το παιδικό δωμάτιο!

1) Διαφοροποιήστε τον έναν τοίχο του δωματίου.

Επιλέξτε μία πιο ζωντανή απόχρωση για να συμπληρώσει τη βασική λευκή. Ιδανικά, ένας μικρός τοίχος ή μία γωνία μπορούν να χρησιμοποιηθούν γι’ αυτόν τον σκοπό, δημιουργώντας οπτικό ενδιαφέρον στο παιδικό δωμάτιο χωρίς να του κλέβουν την υπέροχη αίσθηση ηρεμίας!

2) Διακοσμήστε τον χώρο με φυσικά υλικά.

Μία άλλη βασική συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε φυσικά υλικά και υφές στο δωμάτιο του παιδιού σας. Τα απαλά ξύλα, τόσο στα έπιπλα όσο και στα παιχνίδια, οι βαμβακερές κουβέρτες και οι λινές κουρτίνες μπορούν να αναβαθμίσουν το χώρο και να προσδώσουν μια εξαιρετική αίσθηση γαλήνης.

Το Διαχρονικό Λευκό αντανακλά το φως, διευρύνει οπτικά τον χώρο, εξισορροπεί τα έντονα χρώματα και τα κάνει πιο χαρούμενα. Είναι η τέλεια επιλογή για μικρά δωμάτια που δεν έχουν φυσικό φως.

Είναι το Διαχρονικό Λευκό η ιδανική απόχρωση για την κρεβατοκάμαρα του δικού σας παιδιού;

Αναζήτηση