Με τι χρώμα να βάψω το φοιτητικό σπίτι;

Με τι χρώμα να βάψω το φοιτητικό σπίτι;

 

Με τι χρώμα να βάψω το φοιτητικό σπίτι;

Έφτασε η περίοδος όπου οι περισσότεροι φοιτητές εγκαταλείπουν την οικογενειακή θαλπωρή και αναζητούν ένα φοιτητικό σπίτι, στο οποίο θα περάσουν την περίοδο των σπουδών τους. Σε αυτό το σπίτι θα περάσουν μοναδικές στιγμές, διάβασμα, αγωνία, διασκέδαση, χαρά και ξεκούραση!

Το φοιτητικό σπίτι είναι συνήθως είναι μικρό σε μέγεθος και διακοσμημένο με τα απολύτως απαραίτητα έπιπλα και αντικείμενα. Έτσι τα χρώματα τοίχων είναι αυτά που έρχονται στο προσκήνιο και δίνουν το χαρακτήρα και το στυλ στο δωμάτιο ή σε ολόκληρο το φοιτητικό σπίτι.

Η ERLAC προτείνει το SMART PLAST ECO, ένα πλαστικό χρώμα, υψηλής ποιότητας, άοσμο, οικολογικό και πλενόμενο. Πρόκειται για ένα προϊόν μοναδικό, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για βάψεις το φοιτητικό σπίτι, καθώς συνδυάζει την ασυναγώνιστη ποιότητα με την προσιτή τιμή!

Το SMART PLAST ECO είναι πιστοποιημένο οικολογικό χρώμα. Μπορεί να καθαριστεί όσες φορές χρειαστεί χωρίς την παραμικρή αλλοίωση καθώς διαθέτει την αντίστοιχη πιστοποίηση (ΕΝ13300, αντοχή στο πλύσιμο).

Ένας ακόμα λόγος που είναι ιδανικό για το φοιτητικό σπίτι είναι γιατί διαθέτει πιστοποίηση Α+ για την Ποιότητα Αέρα Εσωτερικών Χώρων. Αυτό σημαίνει ότι συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους με ελαχιστοποιημένες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, προσφέροντας ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές και υγιές.

Το μόνο δύσκολο, θα είναι να διαλέξετε απόχρωση! Και αυτό γιατί το SMART PLAST ECO σας δίνει απεριόριστες επιλογές!

Απεριόριστες αποχρώσεις για να δώσετε το ύφος και το στυλ που επιθυμείτε στον χώρο σας!

Αναζήτηση