Σχετικά με εμάς

Το όραμα μας

Όραμά μας είναι να είμαστε η κορυφαία Ελληνική εταιρεία χρωμάτων, βερνικιών και προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτου, παράγοντας υψηλής ποιότητας, καινοτόμα, βιώσιμα προϊόντα. Θέλουμε να μας εκτιμούν για τις ηθικές αρχές και την υπεύθυνη λειτουργία μας που συμβάλουν στην αειφόρο ανάπτυξη και συνεισφέρει στην οικονομία και το κοινωνικό σύνολο.

Θεμελιώδεις Αξίες

1

Υπεύθυνη λειτουργία

Διαρκής μας επιδίωξη είναι όλες μας οι ενέργειες να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και υψηλό επιχειρηματικό μας ήθος ώστε να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών και όλων των συνεργατών μας. Επειδή πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο θεμέλιο μιας επιχείρησης είναι η φήμη, η αξιοπιστία, η ηθική και η ακεραιότητά της, υλοποιούμε πάντα τις αποφάσεις μας και κρατάμε τις δεσμεύσεις μας.

2

Συνεχής στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών

Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα, καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας φιλικά στο χρήση και το περιβάλλον. Παρακολουθούμε, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας στηριζόμενες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

3

Σχέση ευθύνης με το περιβάλλον

Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερα για τους πελάτες μας με όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση πόρων και ενέργειας. Μειώνουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον στο ελάχιστο δυνατό σε όλες τις λειτουργίες από το σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας μέχρι την χρήση και την απόρριψη των συσκευασιών από τους πελάτες. Έχουμε συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα και στηρίζουμε την μετάβαση σε μια κοινωνία μειωμένου αποτυπώματος άνθρακα.

4

Σχέση ευθύνης με την κοινωνία

Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στηρίζουμε την ελληνική οικονομία και τις εξαγωγές της χώρας και συμβάλλουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας. Όλοι εμείς στην ER-LAC, υποστηρίζουμε σθεναρά τις πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών, φορέων και ιδρυμάτων για την υλοποίηση των προγραμμάτων τους.

Η ιστορία μας

Η ER-LAC έχει συμπληρώσει 55 χρόνια δημιουργικής και ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην παραγωγή και διάθεση χρωμάτων, βερνικιών & προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς, με μελετημένα και σταθερά βήματα, αντιλαμβανόμενη τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες, αξιοποιώντας έγκαιρα και εφαρμόζοντας σωστά τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

1965

1970

1974

1976

1982

2010

ΣΗΜΕΡΑ

1965

Ιδρύεται η ER-LAC από τον Γεώργιο Δ. Κουτλή, με έδρα την Λάρισα, με σκοπό την παραγωγή βερνικιών επιπλοποιίας και πατωμάτων. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και κυρίως του βερνικιού ξύλινων πατωμάτων γίνεται αμέσως γνωστή σε όλη την Ελλάδα ώστε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι εγκαταστάσεις παραγωγής δεν αρκούν για την κάλυψη της ζήτησης.

1970

H παραγωγή και η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στην Νέα Κηφισιά.

1974

H συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση οδηγεί στο κτίσιμο του εργοστασίου στο 34ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας όπου μεταφέρονται όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας.

1976

Στον ίδιο χώρο χτίζεται και λειτουργεί το εργοστάσιο παραγωγής συνθετικών ρητινών. Στις πλήρως αυτοματοποιημένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του παράγονται οι συνθετικές ρητίνες οι οποίες αποτελούν το βασικό συστατικό των βερνικιών και χρωμάτων και η παραγωγή τους χρησιμοποιείται κυρίως για τις ανάγκες της ER-LAC.

1982

Η ER-LAC που έως τότε ήταν γνωστή ως Βιομηχανία παραγωγής βερνικιών και συνθετικών ρητινών με βασικό μοχλό ανάπτυξης τη φήμη της για την πολύ καλή ποιότητα των βερνικιών της εισέρχεται δυναμικά στη παραγωγή και διάθεση οικοδομικών και βιομηχανικών χρωμάτων.

Μερικά χρόνια αργότερα πρωτοπορεί αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο πώλησης των χρωμάτων στην Ελλάδα με την τοποθέτηση των πρώτων δοσομετρικών μηχανών στα καταστήματα πώλησης προσφέροντας απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων, τρόπο τον οποίο υιοθετούν μετέπειτα όλες οι παραδοσιακές βιομηχανίες χρωμάτων.

2010

Την τελευταία δεκαετία η ER-LAC δραστηριοποιείται σε ένα επιπλέον υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και έχει αναπτύξει πλήρη σειρά προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων. Τα προϊόντα αυτά έχουν τύχει ιδιαίτερης αποδοχής από τους επαγγελματίες του κλάδου και ανταγωνίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής σε διεθνές επίπεδο .

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η ER-LAC διαθέτοντας αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, προηγμένη τεχνολογία, σύγχρονο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής, έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό, κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά προσφέροντας την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών στην οικοδομή, την επιπλοποιία, την βιομηχανία και την επαναβαφή των αυτοκινήτων και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες.

Αναζήτηση