Ναυτιλιακά (Yacht-line)

Καλωσορίσατε
στον εξειδικευμένο κόσμο της ER-LAC!

Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά προϊόντα της ER-LAC για τις ξύλινες, τις μεταλλικές και τις πολυεστερικές επιφάνειες σκαφών και πλοίων. Η υψηλή ποιότητα, οι μοναδικές αντοχές και η διαχρονική αξιοπιστία των προϊόντων μας, σας εξασφαλίζει τη σίγουρη συντήρηση των πολύτιμων αγαθών σας.

Ναυτιλιακά (Yacht-line)
1

Στρατηγικές Συνεργασίες

Στόχος της ER-LAC είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για αυτό τον λόγο επιλέγει στρατηγικούς συνεργάτες και εξειδικευμένα σημεία πώλησης και με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις. Επίσης έχει στελεχώσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης με διπλωματούχους μηχανικούς, εξειδικευμένους τεχνικούς και επαγγελματίες που προσφέρουν τεχνογνωσία και άμεσες λύσεις.

2

Εγκυκλοπαίδεια Πληροφοριών

Στην ενότητα ERLACPEDIA, οι τεχνικοί μας έχουν δημιουργήσει μια εγκυκλοπαίδεια πληροφοριών που θα καλύψει άμεσα τις περισσότερες ερωτήσεις σας. Επίσης περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις Τεχνικές Προδιαγραφές των προϊόντων μας καθώς και στους συνοδευτικούς καταλόγους.

3

Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη 

Οι Τεχνικοί μας είναι άμεσα διαθέσιμοι στην γραμμή εξυπηρέτησης 22950 22146 καθημερινά 08:00 με 16:00 καθώς και μέσω e-mail για να απαντήσουν σε ερωτήσεις επαγγελματιών ή ιδιωτών. Οι έμπειροι τεχνικοί μας απαντούν καθημερινά σε πολλά ερωτήματα και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Από τη πιο μικρή εφαρμογή μέχρι και ολόκληρο το έργο είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε.

4

Συνεχής Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική στην ERLAC. Κάθε χρόνο το Τεχνικό Τμήμα, διοργανώνει Σεμινάρια Εκπαίδευσης όπου εκπαιδεύονται οι εργαζόμενοι της ERLAC, εξωτερικοί συνεργάτες και τεχνικοί. Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 120 άτομα καθώς και σε ειδικά επιλεγμένους χώρους ανά την Ελλάδα.

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης της ER-LAC;

Ενημερωθείτε εδώ
xromatologio

Χρωματολόγιο

Ανακαλύψτε ολές τις αποχρώσεις

Βρείτε τα προϊόντα

Αναζήτηση