Πως να συνδυάσετε το χρώμα της χρονιάς!

Πως να συνδυάσετε το χρώμα της χρονιάς!

Πως να συνδυάσετε το χρώμα της χρονιάς!

Πρόσφατα ανακοινώσαμε το χρώμα της ER-LAC για το 2023! Το W8-P Διαχρονικό Λευκό είναι ένα χρώμα που προσφέρεται για τολμηρούς συνδυασμούς με έντονες αποχρώσεις και πλούσιους τόνους, αφού αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να τις αναδείξει.

Παρακάτω θα βρείτε συνδυασμούς που προτείνουν οι διακοσμητές της ER-LAC με το Χρώμα της Χρονιάς, Διαχρονικό Λευκό και ιδέες για την πιο αποτελεσματική χρήση του χρώματος της χρονιάς στον χώρο σας!

Εκφραστείτε με χρωματικές αντιθέσεις

Το Διαχρονικό Λευκό είναι ένα κρεμώδες, θερμό χρώμα που αντανακλά υπέροχα το φως. Με μια τόσο ήπια απόχρωση μας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούμε και να χρησιμοποιήσουμε έντονους, δραματικούς τόνους για να το συμπληρώσουμε και να δώσουμε χαρακτήρα στον χώρο μας. Έντονες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου όπως το R66-T Βαθύς Ωκεανός, ή το R60-T Πράσινο Χαράς προσδίδουν έναν πολύ μοντέρνο αέρα και συνθέτουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Αναδείξτε τα αγαπημένα έργα τέχνης σας

Το χρώμα της χρονιάς για το 2023 σας βοηθά να αναδείξετε τα αγαπημένα έργα τέχνης σας, αφού δημιουργεί την ιδανική επιφάνεια για να τα εκθέσετε! Το φωτεινό και ήσυχο Διαχρονικό Λευκό δίνει μια φρεσκάδα στον χώρο και δεν κουράζει ακόμα και αν συνδυαστεί με πολύχρωμα και έντονα έργα τέχνης. Έτσι μπορείτε και εσείς να δώσετε στο σπίτι σας μια την αίσθηση μιας γκαλερί!

Δημιουργήστε την προσωπική σας όαση

Οι ψυχολόγοι συστήνουν να χρησιμοποιούμε ήπιες αποχρώσεις στους χώρους στους οποίους θέλουμε να ηρεμούμε και να ξεκουραζόμαστε. Το Διαχρονικό Λευκό, σε συνδυασμό με ζεστούς τόνους, όπως το Β43-Ρ Καλοκαιρινό Μαύρισμα, ή το Β42-Τ Φυστικοβούτυρο δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και ζεστασιάς, ιδανική για την κρεβατοκάμαρα.

Το Χρώμα της χρονιάς, το W8-P Διαχρονικό Λευκό είναι μια απαλή απόλυτα ουδέτερη απόχρωση με μια πινελιά ζεστασιάς. Συνδυάζεται φανταστικά με οποιοδήποτε χρώμα και στυλ γεγονός που του προσδίδει και τον διαχρονικό χαρακτήρα. Το 2023 είναι η χρονιά για να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε και το Διαχρονικό Λευκό είναι το κατάλληλο μέσο για να το πετύχετε.

Αναζήτηση