Πατητή Τσιμεντοκονία: πως να προστατέψετε τις επιφάνειες από πατητή τσιμεντοκονία

Πατητή Τσιμεντοκονία: πως να προστατέψετε τις επιφάνειες από πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μία σύγχρονη και μοντέρνα κατασκευαστική λύση, τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.

Αρχιτέκτονες και διακοσμητές την επιλέγουν, γιατί οι λιτές της γραμμές χαρίζουν μία μινιμαλιστική αισθητική, με μοναδικό ύφος και διαχρονική απλότητα.

Η πατητή τσιμεντοκονία, βρίσκει μεγάλη εφαρμογή και στην μεσογειακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα σπίτια στα νησιά των Κυκλάδων, στα οποία οι σύγχρονες γραμμές συναντούν το παραδοσιακό.

Η πατητή τσιμεντοκονία, έχει την ικανότητα να συνδυάζεται με πλήθος άλλων φυσικών υλικών, όπως, το ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο.

Η πατητή τσιμεντοκονία διατίθεται και σε διάφορες αποχρώσεις. Αναζητήστε ένα χρωματολόγιο πατητής τσιμεντοκονίας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας.

Η ER-LAC , με το S-218 AQUA BOND, θωρακίζει κάθε επιφάνεια πατητής τσιμεντοκονίας.

Το S-218 AQUA BOND της ER-LAC, είναι ένα ΜΑΤ βερνίκι νερού 2 συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, ιδανικό για την πατητή τσιμεντοκονία. Διαβρέχει, σταθεροποιεί και προστατεύει τις επιφάνειες προσδίδοντας σκληρότητα και αντοχή στις χημικές επιδράσεις. Το S-218 AQUA BOND μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά και εξωτερικά σε πατώματα, τοίχους και μπάνια. Προστατεύει τις επιφάνειες από πατητή τσιμεντοκονία από λεκιάσματα, προβλήματα στο σφουγγάρισμα και φθορές από χτυπήματα.

Ξεχωρίζει για την εύκολη εφαρμογή του και για την δυνατότητά του να εφαρμόζεται σε μεγάλο πάχος χωρίς να δημιουργεί φυσαλίδες. Το S-218 AQUA BOND της ER-LAC, αναδεικνύει τις επιφάνειες από πατητή τσιμεντοκονία, αποτελεί την ιδανική λύση για μακροχρόνιο αποτέλεσμα, αφού δεν κιτρινίζει, δεν θαμπώνει, ενώ η σκληρότητά του είναι τέτοια ώστε να αντέχει σε κάθε είδους τριβή και να μην χαράσσεται.

Αναζήτηση