Τι χρώμα θα βάψεις φέτος την πισίνα σου;

Τι χρώμα θα βάψεις φέτος την πισίνα σου;

To γνωρίζατε ότι με το ER-POX ΧΡΩΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ μπορείτε να την βάψετε σε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει;

Ο καιρός μέρα με την μέρα βελτιώνεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει! Όλοι ανυπομονούμε για τις πρώτες βουτιές στην πισίνα! Παιχνίδι, χαρά και ξεγνοιασιά!
Το Νο 1 μυστικό που έχουν οι επαγγελματίες συντήρησης πισινών, για κορυφαίο αποτέλεσμα με διάρκεια, είναι το ER-POX ΧΡΩΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ της ER-LAC!

Η ERLAC, βρίσκεται δίπλα σας, σύμμαχος για να πετύχετε την ιδανική βαφή της πισίνας! Το ER-POX ΧΡΩΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ είναι χρώμα 2 συστατικών με βάση ειδικούς τύπους εποξειδικών ρητινών κατάλληλο για πισίνες. Εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση, σκληρότητα, ελαστικότητα και πολύ καλές αντοχές σε χημικές επιδράσεις. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης προσφέρει μακροχρόνια προστασία, δεν παρουσιάζει ξεφλούδισμα, κιμωλίαση και δε χάνει την ελαστικότητά του. Επιπλέον των παραπάνω, με το ER-POX ΧΡΩΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ μπορείτε να χρωματίσετε την πισίνα σας σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε!

Κλασικό ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΙΣΙΝΑΣ, μία διαχρονική επιλογή!

Το ΛΕΥΚΟ ΠΙΣΙΝΑΣ αποτελεί μία σύγχρονη επιλογή! Θα χαρίσει έναν νησιώτικο αέρα στην πισίνα σας και τα νερά θα αποκτήσουν μία γαλαζο-πράσινη απόχρωση!

Η απόχρωση  ΓΚΡΙ 7040 αποτελεί μία μοντέρνα επιλογή! Ιδανική αν θέλετε να δώσετε μία νότα εξωτισμού στον χώρο της πισίνας και να χαρίσετε στο νερό μία πιο σκούρα-γαλάζια απόχρωση! Η απόφαση είναι δική σας!

Με το ER-POX ΧΡΩΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ , η βαφή του πυθμένα και των τοιχών της πισίνας, έχει εγγυημένο αποτέλεσμα και μακροχρόνια διάρκεια! Η ER-LAC σας προσφέρει την βέλτιστη λύση για την βαφή της πισίνας σας!

Καλές βουτιές!

Αναζήτηση