Οικολογικά χρώματα: Η ιδανική επιλογή για το παιδικό υπνοδωμάτιο

Οικολογικά χρώματα: Η ιδανική επιλογή για το παιδικό υπνοδωμάτιο

Οικολογικά χρώματα: Η ιδανική επιλογή για το παιδικό υπνοδωμάτιο

Κάθε γονιός αναζητά πάντα το καλύτερο για την υγεία του παιδιού και την διαβίωσή του μέσα στο σπίτι. Με την τεχνολογία στη βιομηχανία των χρωμάτων να προχωρά συνεχώς, τα οικολογικά χρώματα αποτελούν πια την κορυφαία επιλογή για κάθε παιδικό δωμάτιο, καθώς και μία αξιόπιστη λύση για τη βαφή των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων. Με χαρακτηριστικά που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο, είναι ιδανικά για χώρους που φιλοξενούν παιδιά και άτομα με ευαίσθητη υγεία. Χάρη στην πρωτοποριακή τους σύνθεση, είναι άοσμα και ασφαλή για το χρήστη.

Αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς

Προσφέρουν όμως το ίδιο αποτέλεσμα με τα κλασικά; Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ερώτημα όσων ετοιμάζονται για την τελική τους επιλογή. Και η αλήθεια είναι ότι τα κορυφαία οικολογικά χρώματα της αγοράς δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η νέα σειρά οικολογικών χρωμάτων της ER-LAC διακρίνεται για την υψηλή καλυπτικότητα της, την εξαιρετική λευκότητα, αλλά και την αντοχή της στο χρόνο. Έτσι, δε θα χρειαστεί να ξαναβάψετε πάλι το παιδικό υπνοδωμάτιο μετά από λίγα χρόνια.

Εμπιστευτείτε πιστοποιημένα οικολογικά χρώματα

Για να είστε σίγουροι σχετικά με τα οικολογικά χρώματα που πρόκειται να επιλέξετε, προτιμήστε εκείνα που πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν στην ετικέτα το οικολογικό σήμα «μαργαρίτα». H ER-LAC αναπτύσσει συνεχώς νέα οικολογικά προϊόντα τα οποία πιστοποιούνται από το Ανώτατο Συμβούλιο Απονομής Οικολογικού Σήματος (ΑΣΑΟΣ).

Στο χρώμα της επιλογής σας

Οικολογικά χρώματα Το χρώμα R69-P Παιδικό μπλε

Για το δωμάτιο του παιδιού, η ER-LAC προτείνει το ER-PLAST ECO. Πρόκειται για ένα άοσμο πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας για εσωτερική χρήση. Δεν λερώνει, καθαρίζεται εύκολα και παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο.

Για το αγόρι επιλέξτε τις μοναδικές γαλάζιες αποχρώσεις του μπλε από τη νέα σειρά χρωμάτων Paint Your Life. R67-P Αρκτικό Μπλε, R68-P Γαλάζιο Κρύσταλλο ή R69-P Παιδικό μπλε; Δώστε εσείς τον τόνο στα όνειρά του. Όσο για το κορίτσι, το δίλημμα είναι μεγάλο: R51-P Παιδικό ροζ ή R52-P Πριγκιπικό Ροζ ; Αν πάλι ετοιμάζετε το δωμάτιο του μωρού σας χωρίς να γνωρίζετε το φύλο, ή αν το δωμάτιο φιλοξενεί αγόρι και κορίτσι μαζί, δώστε σολωμόντεια λύση. Τα χρώματα B36-P Φθινοπωρινή Ηλιαχτίδα και B28-P Παγωτό Βανίλια αποτελούν τις ιδανικές ουδέτερες επιλογές.

Αν πάλι ετοιμάζετε το δωμάτιό του και δεν γνωρίζετε το φύλο, κάντε την ανατροπή με το E85-T Μπανάνα ή το E74-T Τριφύλλι.

Αν λοιπόν είστε σε αναζήτηση χρωμάτων για το παιδικό υπνοδωμάτιο, αξίζει να ανακαλύψετε τη σειρά οικολογικών χρωμάτων της ER-LAC.

Αναζήτηση