Κάγκελα μπαλκονιού: Οι top 3 επιλογές για το σπίτι σας!

Κάγκελα μπαλκονιού: Οι top 3 επιλογές για το σπίτι σας!

Κάγκελα μπαλκονιού: Οι top 3 επιλογές για το σπίτι σας!

Ετοιμάζεστε να επιλέξετε κάγκελα μπαλκονιού για το νέο σας σπίτι ή μήπως έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε τα παλιά; Σε μία χώρα τόσο ζεστή και ηλιόλουστη, αξίζει πραγματικά να εκμεταλλευόμαστε και να επενδύουμε στις βεράντες μας, εκεί όπου απολαμβάνουμε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους μας. Αν λοιπόν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε ή να ανακαινίσετε την δικιά σας, τότε προτείνουμε να ξεκινήσετε από τα κάγκελα, καθώς αυτά είναι που καθορίζουν το στιλ του μπαλκονιού σας. Και για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις 3 κορυφαίες προτάσεις που θα αναδείξουν την αισθητική του αγαπημένου μας εξωτερικού χώρου.

#1  Γυάλινα κάγκελα μπαλκονιού

Πρόκειται για νέο trend στα κάγκελα μπαλκονιού. Ιδανική επιλογή για loft, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα, χωρίς ενδιάμεσες κολόνες. Αν επιθυμείτε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας από αδιάκριτα βλέμματα, προτιμήστε μία φιμέ εκδοχή τους. Επίσης, είναι σημαντικό να αφιερώνετε τακτικά χρόνο για την καθαριότητά τους, καθώς λερώνονται εύκολα από τη βροχή και τη σκόνη.

Tip: Επιλέξτε ανθεκτικό γυαλί για μεγαλύτερη αντοχή σε περίπτωση θραύσης.

#2  Μεταλλικά κάγκελα

Τα μεταλλικά κάγκελα μπαλκονιού ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε αρχιτεκτονικής εφαρμογής, συνδυάζοντας κομψή αισθητική και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Για μέγιστη αντοχή στο χρόνο, εφαρμόστε στα νέα ή τα παλιά σας κάγκελα το σιλικονούχο ντοκόχρωμα RUST STOP SILICON. Διατηρεί τα κάγκελά σας σαν καινούργια, προστατεύοντάς τα από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, την έντονη ηλιακή ακτινοβολία, την αυξημένη υγρασία και τις θερμοκρασιακές μεταβολές.

Tip: Επιλέξτε το RUST STOP SILICON στην απόχρωση της επιλογής σας, δίνοντας στα κάγκελα μία ανάγλυφη μεταλλιζέ – περλέ υφή που θα σας εντυπωσιάσει με το αποτέλεσμα.

#3 Ξύλινα κάγκελα

Μήπως το σπίτι σας βρίσκεται σε κάποιο ορεινό χωριό ή είστε απλά λάτρης του ρουστίκ; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, τότε τα ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού αποτελούν την βασική επιλογή σας! Θα ολοκληρώσουν μοναδικά τον αγαπημένο σας εξωτερικό χώρο, ταιριάζοντας αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

Εάν η επιφάνεια είναι καινούργια, την προετοιμάζουμε με το άχρωμο υδατοδιάλυτο συντηρητικό ξύλων AQUA STAIN PRIME 2030-17. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το υδατοδιάλυτο προστατευτικό βερνίκι ξύλου AQUA STAIN, επιλέγοντας το σε μία από τις 16 διαθέσιμες αποχρώσεις της.

Tip: Τα ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού χρειάζονται τακτική συντήρηση και το AQUA STAIN αποτελεί τη no1 λύση για την περιποίησή τους. Εφαρμόζεται εύκολα πάνω στα ξύλα, αναδεικνύοντας ιδανικά τα νερά τους.

Όλα τα κάγκελα μπαλκονιού χρειάζονται σωστή συντήρηση

κάγκελα μπαλκονιού 2

Αφού λοιπόν διαλέξατε τα κάγκελα μπαλκονιού που ταιριάζουν στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση στη σωστή συντήρησή τους, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση για πολλά χρόνια. Η ER-LAC, κορυφαία ελληνική εταιρεία χρωμάτων και βερνικιών, σας προσφέρει εδώ και 50 χρόνια τα πιο ποιοτικά προϊόντα για την περιποίηση κάθε εξωτερικής επιφάνειας.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τα κάγκελα μπαλκονιού και τη συντήρησή τους, επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναζήτηση