Υπάρχουν άοσμα χρώματα τοίχου;

Υπάρχουν άοσμα χρώματα τοίχου;

Υπάρχουν άοσμα χρώματα τοίχου;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχουν πραγματικά άοσμα χρώματα για να βάψεις τον τοίχο σου. Χρώματα που θα βάψεις το πρωί και θα κοιμηθείς στο ίδιο δωμάτιο το ίδιο βράδυ; Στη συνέχεια θα εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους τα χρώματα μυρίζουν  και απαντάμε στο ερώτημα αν υπάρχουν άοσμα χρώματα τοίχων.

Τα χρώματα τοίχων αποτελούνται από:

1. τα πιγμέντα, που δίνουν την απόχρωση και τη κάλυψη σε ένα χρώμα,

2. το συνδετικό υλικό, γνωστό ως ρητίνη,

3. το βασικό διαλύτη, δηλαδή το νερό και

4. κάποιες πρόσθετες ουσίες που ενισχύουν τις ιδιότητες και προστατεύουν το χρώμα.

Τα χρώματα μυρίζουν γιατί τα παραπάνω συστατικά, με εξαίρεση το νερό, περιέχουν πτητικές οργανικές και άλλες χημικές ενώσεις, οι οποίες έχουν χαρακτηριστική οσμή. Κατά την εφαρμογή του χρώματος και κυρίως στη διαδικασία του στεγνώματος, αυτές οι χημικές ενώσεις εξατμίζονται και ο άνθρωπος τις αντιλαμβάνεται ως μυρωδιά. Επομένως, η οσμή εξαρτάται από τη ποσότητα και τη ποιότητα των συστατικών που συνθέτουν ένα χρώμα. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες και ποιοτικές πρώτες ύλες και ελαχιστοποιώντας τις ουσίες που δίνουν στο χρώμα τη μυρωδιά, μπορεί κάποιος να δημιουργήσει άοσμα χρώματα τοίχων .

Η σημαντική ερώτηση όμως είναι: Έχει καταφέρει κανείς να δημιουργήσει άοσμα χρώματα τοίχων, οποιασδήποτε απόχρωσης που να στεγνώνουν γρήγορα, να πλένονται, να αντέχουν στη τριβή, να αντέχει η απόχρωση τους στο χρόνο, να είναι εύκολα στην εφαρμογή και να έχουν εξαιρετική κάλυψη;

Την απάντηση τη φέρνει η ER-LAC, όχι με ένα αλλά με δύο καινοτόμα προϊόντα, το ER-PLAST ECO και το SMART PLAST ECO. Τα άοσμα χρώματα τοίχων της ER-LAC υπάρχουν στην αγορά πάνω από μια δεκαετία και έχουν αποδείξει στη πράξη τις ικανότητες τους. Είναι εντελώς άοσμα, έχουν ελαχιστοποιημένες Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOC) και εκπομπές Φορμαλδεΰδης, σέβονται το περιβάλλον και τον χρήστη, καθώς είναι Πιστοποιημένα Οικολογικά Χρώματα και ταυτόχρονα έχουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού ανθεκτικού χρώματος.

Με τα συγκεκριμένα προϊόντα και ακολουθώντας τις οδηγίες μας, σε διαβεβαιώνουμε, ότι μπορείς να αλλάξεις το χρώμα στους τοίχους του δωματίου ή του σαλονιού σου και να κοιμηθείς μέσα στο σπίτι άφοβα το ίδιο βράδυ.

Ξεκίνησε τη βαφή έχοντας μπροστά σου 6 ώρες. Θα χρειαστείς να προετοιμάσεις το χώρο και σχεδόν 2 ώρες να βάψεις όλους τους τοίχους. Στη συνέχεια, άνοιξε τα παράθυρα και άφησε το χρώμα να στεγνώσει. Η ταχύτερη κυκλοφορία του αέρα θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος. Ακόμη καλύτερα, αν η μέρα που βάφεις είναι ηλιόλουστη, ο ήλιος θα βοηθήσει στην αύξηση της θερμοκρασίας, που με τη σειρά της θα μειώσει ακόμη περισσότερο το χρόνο στεγνώματος. Το αργότερο μετά από 6 ώρες από την αρχή της βαφής θα έχεις ένα νέο φρεσκοβαμμένο και εντελώς άοσμο δωμάτιο. Βρες συμβουλές για το πως να βάψεις τους τοίχους σου εδώ!

Δοκίμασε τα άοσμα χρώματα τοίχων της ER-LAC και θα εντυπωσιαστείς.

Καλό βάψιμο!

Αναζήτηση