Ξύλινα πατώματα: Αυτές είναι οι νέες τάσεις!

Ξύλινα πατώματα: Αυτές είναι οι νέες τάσεις!

Ξύλινα πατώματα: Αυτές είναι οι νέες τάσεις!

Τα ξύλινα πατώματα είναι ένα ζωντανό κομμάτι τέχνης μέσα στο σπίτι. Άπειρες αναμνήσεις, ζεστασιά και παιχνίδια με την αντανάκλαση του προσώπου, ειδικά στο γυαλιστερό που είναι σα καθρέπτης. Η αξέχαστη η πρώτη φορά που πάτησες με γυμνό πόδι σε καινούριο βερνικωμένο ξύλινο πάτωμα και αισθάνθηκες την μαγεία της φύσης μέσα στο σπίτι. Θυμάσαι το άγχος τη πρώτη φορά που λερώθηκε το ξύλινο πάτωμα και έπρεπε να το πλύνεις; Μέχρι που κατάλαβες ότι το Βερνίκι Πατώματος της ER-LAC το προστατεύει απόλυτα και δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι!

Πάντα όμως έρχεται η διάθεση για αλλαγή και τα όμορφα ξύλινα πατώματα που σε συντροφεύουν τόσο καιρό πρέπει να ανανεωθούν. Με τις νέες προτάσεις της ER-LAC μπορείς να κάνεις τα ξύλινα πατώματα να αποκτήσουν νέα πνοή και δυναμικό χαρακτήρα αποφεύγοντας τους περιορισμούς των έτοιμων πατωμάτων και να συμβάλλεις στη βιώσιμη επαναχρησιμοποίηση των φυσικών πόρων.

Γκρι πολυτέλεια

Δημιουργήστε μοντέρνα και κομψά δωμάτια με τη βοήθεια της ER-LAC. Επιλέξτε τις αποχρώσεις και συνδυάστε τις με έπιπλα και υφάσματα που εκφράζουν τη προσωπικότητα σας. Να έχετε αυτοπεποίθηση στην επιλογή και την αισθητική σας και με τη βοήθεια μας θα καταφέρετε να φτάσετε στο σπίτι των ονείρων σας. Παρακάτω σας δίνουμε 3 προτάσεις βαφών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χρωματίσουν το ξύλινό σας πάτωμα πριν την εφαρμογή του βερνικιού. Οι βαφές AR ΑQUATINT χρωματίζουν ομοιόμορφα, τονίζουν και αναδεικνύουν τα φυσικά νερά των ξύλων χωρίς να καλύπτουν. Επιπλέον, είναι οικονομικές καθώς και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και την υγεία του χρήστη.

AR 1598 ΓΚΡΙΤΖΙΟ

Το AR 1598 ΓΚΡΙΤΖΙΟ όπως και όλες οι υδατοδιαλυτές βαφές AR AQUATINT εμποτίζουν τα ξύλινα πατώματα, τα χρωματίζουν και αναδεικνύουν μοναδικά τα «νερά» τους. Ένα σκούρο γκρι πάτωμα συνδυάζεται άριστα με μοντέρνα έπιπλα και κάνει αντιθέσεις με ανοιχτόχρωμα χαλιά και διακοσμητικά αντικείμενα.  Προτείνεται με τελικό ματ βερνίκι πατώματος ώστε να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του ξύλου και ταυτόχρονα να προστατεύεται αποτελεσματικά.

AR 1599 ΓΚΡΙΤΖΙΟ ΡΟΒΕΡΕ

Το AR 1599 ΓΚΡΙΤΖΙΟ ΡΟΒΕΡΕ είναι μια πιο ανοιχτή αλλά ταυτόχρονα διαχρονική και δυναμική απόχρωση. Αναδεικνύει τα ξύλινα πατώματα και δίνει μια νέα μοντέρνα πνοή στο χώρο. Προτείνεται με τελικό ματ βερνίκι πατώματος ώστε να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του ξύλου και ταυτόχρονα να προστατεύεται αποτελεσματικά.

AR 1672 ΓΚΡΙ ΦΤΕΛΙΑ

Η AR 1672 ΓΚΡΙ ΦΤΕΛΙΑ συνδυάζει αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του καφέ. Προσδίδει ηρεμία και την αίσθηση της ανανέωσης και της δημιουργίας. Προτείνεται με τελικό ματ βερνίκι πατώματος ώστε να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του ξύλου και ταυτόχρονα να προστατεύεται αποτελεσματικά.

Φροντίστε σωστά τα ξύλινα πατώματα

Όποια απόχρωση και να επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι τα ξύλινα πατώματα, με τη σωστή φροντίδα και προστασία με τα προϊόντα της ER-LAC, θα σας συντροφεύσουν για πολλά χρόνια ακόμη. Γιατί για την ERLAC η ζωή ενός δέντρου δε τελειώνει ποτέ.

Αναζήτηση