Τι εποχή είστε βάσει των δικών σας χρωμάτων!

Τι εποχή είστε βάσει των δικών σας χρωμάτων!

Τι εποχή είστε βάσει των δικών σας χρωμάτων!

Υπάρχουν αναφορές που μας δηλώνουν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χρωματικό συνδυασμό. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στους χρωματικούς συνδυασμούς που κάνουν εμάς…εμάς! Το χρώμα των μαλλιών μας, του δέρματος μας, των ματιών μας και οι τόνοι μας, όλα αυτά μας κατηγοριοποιούν και μάλιστα δείχνουν ποια εποχή είναι αυτή που μας ταιριάζει! Αλήθεια, όμως, εσείς γνωρίζετε ποια εποχή σας αντιπροσωπεύει με βάση το χρώμα σας;

Το βαθύ φθινόπωρο; Η άνοιξη; Ο δροσερός χειμώνας ή το απαλό καλοκαιράκι; Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει, το θέμα μας είναι οι εποχές του χρόνου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα διαβάσετε παρακάτω θα μπορείτε και μόνοι σας να αναγνωρίζετε σε ποια κατηγορία θα βάζατε τον εαυτό σας! Με την μόνη διαφορά πώς τα χρώματα σας θα σας τα αποκαλύψουμε σύμφωνα με το χρωματολόγιό μας! Έτσι, για να κάνουμε την διαφορά!

Βαθύ Φθινόπωρο

Το βαθύ φθινόπωρο αντιστοιχεί σε ανθρώπους με σκουρόχρωμα καφέ, πράσινα και μελί μάτια. Αυτά, σε συνδυασμό όμως με αρκετά χλωμό προς το ροζ δέρμα, δέρμα με ένα χρυσωπό ελαφρύ μαύρισμα ή το δέρμα αρκετά σκούρας απόχρωσης αποτελούν τα χρώματα πού θα ταίριαζαν στα άτομα του βαθύ φθινοπώρου. Σύμφωνα με το χρωματολόγιο της ER-LAC, είναι τα:

Autumn

Άνοιξη

H άνοιξη σχετίζεται με ανθρώπους που έχουν μπλε, πράσινα ή ανοιχτόχρωμο μελί μάτια. Συνήθως, ο τόνος δέρματος τους ξεκινά από χλωμό ή ελαφρώς μαυρισμένο χρώμα και τα μαλλιά τους είναι σε ξανθιές αποχρώσεις. Τα χρώματα που ταιριάζουν σύμφωνα με το χρωματολόγιό μας είναι τα:

Spring

Συνεχίζοντας, αφήσαμε τελευταίες τις 2 εποχές που είναι τα 2 άκρα, ο δροσερός χειμώνας και το απαλό καλοκαίρι!

Δροσερός Χειμώνας

Στον δροσερό χειμώνα, η αντιστοιχία των χρωμάτων μας θυμίζει εικόνες όπως αυτές του γνωστού παραμυθιού γραμμένου από τον Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, η Βασίλισσα του Χιονιού. Λευκά/Ασημί μαλλιά η και μαύρο-μπλε σαν την βαθιά νύχτα, με μάτια μαύρα και δέρμα από το λευκό του φαντάσματος  μέχρι και λευκό με μια πινελιά ροζ συνθέτουν το χρωματολόγιο αυτής της εποχής.

Ευτυχώς τα χρώματα που αντιστοιχούν στο δροσερό χειμώνα δεν είναι τόσο ψυχρά:

Winter

Απαλό Καλοκαίρι

Για το τέλος, αφήνουμε το απαλό καλοκαίρι μιας και είναι επίκαιρο! Σε αυτή την εποχή τα χρώματα που κυριαρχούν είναι πολύ πιο παιχνιδιάρικα απ’ όλα τα υπόλοιπα. Τα μάτια κυμαίνονται στα χρώματα μπλε και πράσινου, τα μαλλιά σε σκούρες αποχρώσεις του καστανόξανθου και το δέρμα από τόνους ανοιχτού ροζ μέχρι μπεζ. Σε αυτούς τους ανθρώπους, ως ER-LAC, θεωρούμε ότι τα χρώματα που σας αναδεικνύουν είναι τα:

Summer

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι σας εκφράζει κάποιο άλλο χρώμα, τότε μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα χρωματολόγιό μας κλικάροντας ΕΔΩ.

Εάν πάντως θέλετε να μεταδώσετε το χαρακτήρα σας και στον δικό σας χώρο, τότε σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι ένα κλικ ΕΔΩ και θα ανακαλύψετε όλη την οικογένεια χρωμάτων της ER-LAC.

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο και στη περίπτωση που θέλετε διαπιστώσετε ποια εποχή αντιπροσωπεύει τους φίλους σας, τότε θα χαρούμε να κάνετε Share το άρθρο αυτό!

Ετικέτες:

Αναζήτηση