Paint Party: Κάντε διασκέδαση το βάψιμο εσωτερικών τοίχων!

Paint Party: Κάντε διασκέδαση το βάψιμο εσωτερικών τοίχων!

Paint Party: Κάντε διασκέδαση το βάψιμο εσωτερικών τοίχων!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι αρκετός κόσμος αποφασίζει να προχωρήσει στο βάψιμο των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού του από μόνος του.

Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή την απόφαση μπορεί να ποικίλλουν αλλά εμείς θα σταθούμε στο γεγονός ότι πρόκειται για μία δραστηριότητα που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά διασκεδαστική. Έχετε, λοιπόν, προμηθευτεί όσα χρειάζονται, όπως εξοπλισμό και τα αγαπημένα σας χρώματα ERLAC και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αλλά αποθαρρύνεστε στην ιδέα να το κάνετε μόνοι σας;

E λοιπόν, σας έχουμε τη λύση και ακούει στο όνομα Paint Party! Και τι σημαίνει αυτό? Πολύ απλά, θα καλέσετε τους αγαπημένους σας φίλους και θα μετατρέψετε το βάψιμο σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Ας δούμε, όμως, συνολικά τι θα χρειαστείτε για ένα επιτυχημένο Paint Party:

  • Εξοπλισμό
  • Χρώματα ER – LAC
  • Καλή παρέα
  • Μουσική
  • Τα απαραίτητα συνοδευτικά, όπως φαγητό και ποτό
  • Φαντασία
  • Καλή διάθεση

Και αφού είδαμε ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία του πάρτυ, πάμε να δούμε τα στάδια από τα οποία θα περάσετε εσείς και η παρέα σας:

Πρώτο Στάδιο: Προετοιμασία

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά η προετοιμασία του χώρου είναι μία χρονοβόρος διαδικασία που αν γίνει σωστά θα σας γλυτώσει από αρκετό καθάρισμα μετά.

Ξεκινήστε με όρεξη από το πρωί, φορέστε όλοι τα πρόχειρα σας ρούχα, δυναμώστε τη μουσική και αφού μοιράσετε τους ρόλους, ξεκινήστε τη προετοιμασία! Η τοποθέτηση των προστατευτικών και η μετακίνηση των επίπλων είναι πολύ πιο εύκολη με τους φίλους σας παρέα. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία της προετοιμασίας μπορείτε να μάθετε ΕΔΩ. 

Δεύτερο Στάδιο: Βάψιμο τοίχων

Εδώ το paint party αρχίζει να παίρνει τα πάνω του!

Με τη μουσική δυνατά και τη φαντασία σας ελεύθερη μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε με τα χρώματα που έχετε προμηθευτεί πριν ξεκινήσετε κανονικά το βάψιμο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Να σχεδιάσετε στους τοίχους ό,τι βάλει ο νους σας, να κάνετε διαγωνισμό σκίτσων, να πετάξετε χρώματα στους τοίχους με στυλ και να νιώσετε για λίγο ζωγράφοι αφηρημένης τέχνης. Σε περίπτωση που σας αγχώνει εάν αυτό θα επηρρεάσει το τελικό αποτέλεσμα,  σας διαβεβαιώνουμε ότι μετά από 2 στρώσεις χρώματος η επιφάνεια θα φαίνεται αψεγάδιαστη! Οπότε, φροντίστε να φωτογραφηθείτε όλοι μαζί μπροστά από τις δημιουργίες σας πριν χαθούν!

Αφού τελειώσει το δημιουργικό κομμάτι, έρχεται η στιγμή που θα περάσετε το πρώτο χέρι χρώματος αλλά η μουσική και τα διάφορα αστεία συντελούν στο να συντηρείται η χαλαρή διάθεση. Προσοχή: αν εκτός από τους τοίχους θέλετε να βάψετε και το ταβάνι ή τις ντουλάπες διαβάστε ΕΔΩ το πως να βάψετε με τη σωστή σειρά τους χώρους σας.

Τελειώνοντας το πρώτο χέρι θα χρειαστεί να περιμένετε περίπου 2 ώρες μέχρι να περάσετε το επόμενο. Και επειδή θα έχει φτάσει μεσημέρι, όπως ξέρουμε, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει! Οπότε είναι η τέλεια ευκαιρία για διάλειμμα με φαγητό!

Είτε κάνετε μπάρμπεκιου είτε παραγγείλετε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: να περάσετε ένα τέλειο μεσημέρι με τους φίλους σας! Και αν το φαγητό το συνοδεύσει και καμιά μπυρίτσα, τότε θα χαλαρώσετε ακόμη πιο πολύ και η διάθεση θα ανέβει κατακόρυφα! Μην το παρακάνετε όμως γιατί ακολουθεί και το δεύτερο χέρι χρώματος.

Με γεμάτες τις μπαταρίες και πινέλα ή ρολά ανά χείρας ξεκινήστε με κέφι να εφαρμόζετε το δεύτερο χέρι χρώματος.

Αφού τελειώσει και αυτό το βήμα, τότε περνάμε στο τελευταίο στάδιο που είναι το συμμάζεμα και ή χαλάρωση.

Τρίτο Στάδιο: Συμμάζεμα και χαλάρωση

Πλέον, έχει φτάσει απόγευμα και σίγουρα όλοι θα έχετε κουραστεί λίγο. Όμως, αφού μαζέψετε όλο τον εξοπλισμό και καθαρίσετε το χώρο, θα μπορέσετε να απολαύσετε όλοι μαζί το αποτέλεσμα της ομαδικής σας δουλειάς!

Βγάλτε μία ομαδική φωτογραφία και χαλαρώστε βλέποντας της φωτογραφίες που τραβήξατε κατά τη διάρκεια της μέρας. Επιλέξτε τις καλύτερες, ώστε να τις τοποθετήστε σε ένα κάδρο που θα διακοσμεί το χώρο σας και θα σας θυμίζει τις όμορφες στιγμές που περάσατε!

Αυτή ήταν, λοιπόν, η περιγραφή ενός paint party και φυσικά ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να το διανθίσει όπως ο ίδιος το επιθυμεί. Η ουσία όμως είναι ότι μία διαδικασία, όπως το βάψιμο των εσωτερικών σας τοίχων που μπορεί να φαντάζει κουραστική και μονότονη, μπορεί όντως να γίνει πολύ διασκεδαστική εμπειρία και να σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε μία υπέροχη ημέρα με τους φίλους σας!

Από τη πλευρά μας αυτό που έχουμε να σας ευχηθούμε είναι καλά βαψίματα και…have fun με την παρέα σας! 🙂

Ετικέτες:,

Αναζήτηση