Χρώματα κρεβατοκάμαρας: οι φετινές τάσεις

Χρώματα κρεβατοκάμαρας: οι φετινές τάσεις

Xρώματα κρεβατοκάμαρας

Η κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μας είναι το δωμάτιο στο οποίο χαλαρώνουμε, κοιμόμαστε και περνάμε τις πιο ήρεμες στιγμές μας.

Αποτελεί ίσως, τον πιο προσωπικό μας χώρο μέσα στο σπίτι και είναι πολύ σημαντικό να αντανακλά τη διάθεσή, την αισθητική και την προσωπικότητά μας. Συνεπώς, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξουμε ένα ή και περισσότερα χρώματα, που να αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη.

Παρακάτω θα δείτε τις φετινές τάσεις της μόδας για τα χρώματα κρεβατοκάμαρας, ώστε να επιλέξετε το δικό σας!

Ναυτικό μπλε 

Σε συνάρτηση με την τάση για πλούσια και βαθιά χρώματα, το ναυτικό μπλε κυριαρχεί φέτος στο χρώμα κρεβατοκάμαρας.

Η σκούρα απόχρωσή του δίνει μια αίσθηση cozy χαλάρωσης στην κρεβατοκάμαρα, καθιστώντας την ιδανική για ξεκούραση μετά από μια έντονη μέρα!

χρώματα κρεβατοκάμαρας

Λευκό

Το πιο διαχρονικό χρώμα ever! Το λευκό είναι και φέτος στη μόδα, καθώς προσφέρει έναν καθαρό και φρέσκο καμβά στον τοίχο σας.
Είναι χρώμα ιδανικό για μικρά υπνοδωμάτια, καθώς με το κατάλληλο φως (ήλιος & φωτιστικά) κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο.

Για να σπάσετε την όποια μονοτονία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινελιές και λεπτομέρειες από πιο έντονα χρώματα, αλλά και να συνοδεύσετε τα έπιπλα με έντονου χρώματος αντικείμενα.

χρώματα κρεβατοκάμαρας

Γαλάζιο

Σαν εναλλακτική επιλογή στο κλασικό λευκό χρώμα, το γαλάζιο αποτελεί το απόλυτο trend για το 2017!

Το γαλάζιο χρώμα απορρέει μια έντονη φρεσκάδα και αίσθηση καθαρότητας στο χώρο προσδίδοντας στο υπνοδωμάτιο την αίσθηση άνεσης και ηρεμίας που όλοι θέλουμε, για να απολαύσουμε τον ύπνο μας και τις στιγμές χαλάρωσης.

χρώματα κρεβατοκάμαρας

Απαλό γκρι

Το γκρι ήταν από τα κορυφαία trending χρώματα μέσα στο 2016. Φέτος είναι πολύ στη μόδα οι πιο απαλές του αποχρώσεις.

Οι απαλές αποχρώσεις του γκρι σε συνδυασμό με έπιπλα και αντικείμενα σε αποχρώσεις του μπλε, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο ντεκόρ που απορρέει ηρεμία και ζεστασιά.

χρώματα κρεβατοκάμαρας

Γενικά Τip:

Για να εξασφαλήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, πριν κάνετε την τελική επιλογή χρώματος, καλό είναι να εξετάσετε και κάποιους άλλους παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας, καθώς αν πρόκειται για μικρό χώρο, η πιθανή επιλογή ενός σκούρου χρώματος θα τον μικρύνει ακόμη περισσότερο.

Επίσης, σημαντικό είναι να φροντίσετε η επιλογή του χρώματος σας να είναι σε αρμονία με τα χρώματα των επίπλων του χώρου σας.

Αν επιλέξετε παλ χρώμα για τον τοίχο σας, μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας επιλέγοντας χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά, σε αντικείμενα όπως μαξιλάρες, κουρτίνες, ριχτάρια κτλ. Για ένα πιο χαρούμενο αποτέλεσμα!

Δείτε το χρωματολόγιο της ER-LAC και δημιουργήστε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας.

Αναζήτηση