Άνοιξη! Η ιδανική εποχή για μια νότα ανανέωσης στο σπίτι σας

Άνοιξη! Η ιδανική εποχή για μια νότα ανανέωσης στο σπίτι σας

Άνοιξη ! Η ιδανική εποχή μια νότα ανανέωσης στο σπίτι σας

Η άνοιξη αποτελεί ιδανική εποχή για να δώσετε μια νότα ανανέωσης στο σπίτι σας! Δεν είναι απαραίτητο φυσικά να αλλάξετε επίπλωση -κάτι αρκετά δαπανηρό-, μπορείτε απλώς να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι και στη ζωή σας!

Χρώμα που θα αναβαθμίσει τους χώρους σας και θα σας ‘’φωτίζει’’ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!  Από τις πιο ‘’απαλές’’ μέχρι τις πιο ζωηρές προτάσεις, σας παρουσιάζουμε αποχρώσεις  που σίγουρα εντυπωσιάζουν, ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και θα σας ξεσηκώσουν να τις δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη.

Το ζωογόνο μπλε!

galazio banio

mple

ble saloni

ble2

Από τις πιο ανοιχτόχρωμες και ανάλαφρες μέχρι τις πιο βαθιές και μυστηριώδεις, όλες οι αποχρώσεις του μπλε είναι υπέροχες.  Το μπλε είναι ένα άκρως αναγεννητικό χρώμα που θα ανανεώσει ευχάριστα όποιο χώρο του σπιτιού επιλέξετε να μεταμορφώσετε, καθώς ταιριάζει πάντα και παντού.

Το λαμπερό Κίτρινο

kitrino kitrina-erlac

Το κίτρινο ένα χρώμα ιδιαίτερο και δυναμικό, ενδείκνυται για χώρους που υστερούν σε φυσικό φως, καθώς προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα.  Χώροι όπως η είσοδος του σπιτιού,  τους οποίους διασχίζουμε χωρίς να στεκόμαστε πολλή ώρα, αποτελούν ιδανική επιλογή εφαρμογής ενός λαμπερού και έντονου κίτρινου.

Το αρχοντικό Μωβ
mov-saloni-2

mov

mov-erlac

Είναι αριστοκρατικό, μυρωδάτο κα άκρως χαλαρωτικό! Όλες οι αποχρώσεις του, από το λιλά της λεβάντας μέχρι το βασιλικό μοβ, είναι αδιαμφισβήτητά στιλάτες!  Η απαλή απόχρωση της λεβάντας ταιριάζει ιδανικά στη κρεβατοκάμαρα, αφού δημιουργεί αίσθηση χαλαρότητας .  Είναι ένα από τα χρώματα της άνοιξης ,το οποίο εύκολα ‘’δένει’’ και με τις πιο σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα.    Κάνει τον χώρο ξεκούραστο αλλά διόλου βαρετό και μονότονο, αφού εμπεριέχει μια νότα μυστηρίου.

Οι μικρές αλλαγές παρότι φαντάζουν ασήμαντες, έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και την διάθεσή μας! Επιπλέον, ο ανοιξιάτικος καιρός ευνοεί να προβείτε σε αναμόρφωση του χώρου σας. Τι περιμένετε λοιπόν ; Υποδεχτείτε την άνοιξη επιλέγοντας τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ από την τεράστια συλλογή ποιοτικών χρωμάτων της ER-LAC!

Αναζήτηση