Βερνίκια ξύλινων πατωμάτων, προστασία για μια ζωή!

Βερνίκια ξύλινων πατωμάτων, προστασία για μια ζωή!

Βερνίκια ξύλινων πατωμάτων – Προστασία για μια ζωή!!

Το ανανεωμένο μας έντυπο για τα βερνίκια ξύλινων πατωμάτων είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία της Ελλάδας και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε. Απευθύνετε σε κάθε επαγγελματία που θέλει να προστατέψει τα ξύλινα πατώματα μια για πάντα με τα Βερνίκια Πατωμάτων της ERLAC!

Το βερνίκι πατωμάτων της ERLAC με τις αξεπέραστες αντοχές , μέσα από μια δυναμική πορεία 30 χρόνων συνεχούς βελτίωσης, κατέκτησε την Ελλάδα και τις αγορές του εξωτερικού. Κέρδισε στην πράξη την εμπιστοσύνη του τεχνίτη εφαρμογής ώστε σήμερα στην αγορά όταν λένε βερνίκι πατώματος να εννοούν το βερνίκι πατώματος της ERLAC!

Η ERLAC αξιοποιώντας την εμπειρία της στα βερνίκια ξύλινων πατωμάτων, δίπλα στα γνωστά για την ποιότητα και τις αντοχές βερνίκια πολυουρεθάνης δύο συστατικών, ανέπτυξε μια πλήρη σειρά βερνικιών πολυουρεθάνης ενός και δύο συστατικών νερού.

Τα βερνίκια πατώματος νερού FLOOR VARNISH ικανοποιούν τις απαιτήσεις ως προς την πρόσφυση, την αντοχή στο νερό και την τριβή των οικολογικών βερνικιών και καθιστούν την ERLAC, την μοναδική ελληνική εταιρεία με οικολογικά βερνίκια πατώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε το έντυπο στο πλησιέστερο χρωματοπωλείο.

Αναζήτηση