Ένα επιτυχημένο event της ER-LAC με το Τεχνικό Πολυκατάστημα SANTORINAIOS στη Μύκονο!

Ένα επιτυχημένο event της ER-LAC με το Τεχνικό Πολυκατάστημα SANTORINAIOS στη Μύκονο!

Η ER-LAC σε συνεργασία με το Τεχνικό Πολυκατάστημα SANTORINAIOS διοργάνωσε στις 03/04/24 μία προωθητική ενέργεια στο νησί της Μυκόνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του καταστήματος στη Χώρα της Μυκόνου, φέρνοντας μας πιο κοντά στο αγαπημένο μας πελατολόγιο. Είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων της ER-LAC, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στο Τεχνικό Πολυκατάστημα SANTORINAIOS.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τις τεχνικές προδιαγραφές και την εφαρμογή των προϊόντων, τις ανάγκες της αγοράς και τις νέες τάσεις στον τομέα των κατασκευών. Το κοινό ενημερώθηκε από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, λαμβάνοντας απαραίτητες συμβουλές και τεχνικές λύσεις, και δοκίμασε στην πράξη τα κορυφαία οικολογικά πλαστικά χρώματα ER-LAC, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτόμα τεχνολογία τους.

Η πολυετής συνεργασία μας με το Τεχνικό Πολυκατάστημα SANTORINAIOS παραμένει εξαιρετικά εποικοδομητική και επιτυχημένη. Μαζί καταφέραμε να αναδείξουμε τα προϊόντα ER-LAC και συνεχίζουμε να ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά της Μυκόνου. Είμαστε ευγνώμονες για όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της μοναδικής ημέρας!

Αναζήτηση