Χορηγία βερνικιών & χρωμάτων στην Τεχνόπολη! #HDikiSouTexnopoli

Χορηγία βερνικιών & χρωμάτων στην Τεχνόπολη! #HDikiSouTexnopoli

Χορηγία βερνικιών & χρωμάτων στην Τεχνόπολη!
#HDikiSouTexnopoli : Ανακάλυψέ την ξανά. Και ξανά!

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας, επέστρεψε δυναμικά στη ζωή της πόλης ανοίγοντας τις πόρτες της, ανανεωμένη και πιο φιλόξενη από ποτέ και σε αυτή τη δράση δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες.

Με απρόσμενες παρεμβάσεις, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων αποκτά νέους χώρους χαλάρωσης και σκίασης, φυτά και καταπράσινα μποστάνια με αρώματα της ελληνικής γης, μια νέα outdoor διαδρομή άθλησης, νέα meeting points που «ντύνονται» με μουσική και μια ολοκαίνουρια οθόνη προβολής αλλά και πολλά άλλα που οι επισκέπτες καλούνται να τα ανακαλύψουν ξανά και ξανά! Το συναρπαστικό σκηνικό συμπληρώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που επιβεβαιώνει ότι η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, είναι το ιδανικό μέρος για την απόλυτη καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Σε αυτή την προσπάθεια για ανανέωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της Τεχνόπολης, η ER-LAC αποφάσισε να είναι σύμμαχος.  Προσφέραμε χρώματα υψηλής ποιότητας και έτσι «ξαναζωντάνεψαν» φανοστάτες, είσοδοι, ξύλινοι πάγκοι, κάγκελα, μεταλλικοί κάδοι και επιφάνειες κτιρίων κάνοντας τη διαφορά και δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για να επισκεπτόμαστε την Τεχνόπολη ξανά και ξανά.

#HDikiSouTexnopoli : Ανακάλυψέ την ξανά. Και ξανά!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το METAL CARE για όλες τις μεταλλικές επιφάνειες και το AQUA STAIN για τα παγκάκια, ξύλινους πάγκους.

Αναζήτηση