Νέα διάθεση στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα με τη βοήθεια της GLOVO!

Νέα διάθεση στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα με τη βοήθεια της GLOVO!

διάθεση

Η ERLAC στάθηκε για άλλη μια φορά αρωγός στην προσπάθεια ενός οργανισμού να βελτιώσει τη διάθεση και τον τρόπο ζωής ενός Ιδρύματος. Σε συνεργασία με το event της GLOVO, Sparkslight the dark” και 150 εθελοντές ανανεώσαμε το Ίδρυμα Χατζηκώνστα.

Η GLOVO είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που με τις δράσεις της έχει δώσει ενέργεια, χαρά αγάπη και πραγματική βοήθεια σε ανθρώπους και οργανισμούς. Έτσι όταν μας ζητήθηκε να συμβάλλουμε στο έργο της δεν μπορούσαμε παρά να δεχτούμε με χαρά και να ομορφύνουμε τους χώρους του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Το Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων που εδρεύει στην Λεωφ. Κηφισίας 374 στο Χαλάνδρι και φιλοξενεί άπορα παιδιά και στις εποχές αυτές έχει αρκετές ανάγκες γι’ αυτό και εμείς ελπίζουμε να δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για όσους μένουν, εργάζονται και επισκέπτονται το ίδρυμα.

Στις φωτογραφίες θα δείτε στιγμές από τις ομιλίες της εκδήλωσης καθώς και την ευχάριστη διαδικασία του ελαιοχρωματισμού από τους εθελοντές. Δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τη μέρα αυτή το Ίδρυμα και να δούμε την ανανέωση, να συζητήσουμε με τα παιδιά και να συγκινηθούμε με την εκτίμηση που δείχνουν σε όσους τους προσφέρουν απλόχερα βοήθεια.

5/12/2015

Αναζήτηση