Καλώς ήρθατε σε έναν φανταστικό κόσμο χρωμάτων!

Καλώς ήρθατε σε έναν φανταστικό κόσμο χρωμάτων!

Καλωσήρθατε σε έναν φανταστικό κόσμο χρωμάτων!

Η ER-LAC κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς, δημιούργησε ένα νέο πλήρες έντυπο για τα χρώματα και τα προϊόντα. Το νέο μας έντυπο θα σας καθοδηγήσει να ανακαλύψετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν σε συνδυασμό με το κατάλληλο προϊόν.

Στο Α μέρος θα περιηγηθείτε σε υπέροχους χώρους, με χρωματικές προτάσεις της εταιρείας μας μελετημένες σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και θα εμπνευστείτε για τον δικό σας χώρο. Υπάρχουν προτάσεις για κάθε χώρο, κάθε διάθεση, κάθε ηλικία και κάθε σπίτι.

Στο Β μέρος θα βρείτε τα οικοδομικά προϊόντα της ER-LAC ομαδοποιημένα σύμφωνα με το σύστημα βαφής που προτείνουμε για κάθε χώρο. Εκεί θα σας λυθούν όλες οι απορίες για το ποιο προϊόν είναι το κατάλληλο για κάθε επιφάνεια καθώς και για το ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο Γ μέρος θα βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των οικοδομικών προϊόντων της ER-LAC τα οποία είναι χρήσιμα για κάθε επαγγελματία και ιδιώτη καθώς τον βοηθάει όχι μόνο στην εφαρμογή του προϊόντος αλλά και στην σιγουριά της επιλογής των προϊόντων της ER-LAC.

Το νέο μας έντυπο θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία της Ελλάδας για να το ανακαλύψετε και να σας λύσει κάθε προβληματισμό σχετικά με τις αποχρώσεις και τα προϊόντα για την ανανέωση του χώρου σας!

We inspire. YOU CREATE!

Δείτε τον νέο μας κατάλογο ΕΔΩ!!

Αναζήτηση