Για συχνό και οικονομικό βάψιμο: PRO-PLAST!

Για συχνό και οικονομικό βάψιμο: PRO-PLAST!

Νέο προϊόν! Η λύση για τον επαγγελματία!

Για συχνό και οικονομικό βάψιμο: PRO-PLAST!

Η ER-LAC κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς και του επαγγελματία παρουσιάζει ένα νέο πλαστικό προϊόν για εσωτερικούς τοίχους.

Mε βασικές αξίες της την ποιότητα και την πρωτοπορία, δημιούργησε ένα προϊόν το οποίο είναι οικονομικό αλλά ταυτόχρονα διατηρεί βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Με οδηγό το ER-PLAST ECO έχουν δημιουργηθεί οι επόμενες σειρές πλαστικών χρωμάτων SMART, DECOR και τώρα λανσάρουμε τη σειρά PRO.

Το νέο PRO PLAST είναι οικονομικό, έχει άριστη κάλυψη, η οποία επιτυγχάνεται κυρίως μετά το βάψιμο, και αποτελεί την ιδανική λύση για τον επαγγελματία που θέλει να ανανεώσει μία επιφάνεια που απαιτεί συχνό βάψιμο!

Το PRO-PLAST είναι κατάλληλο για εσωτερικές επιφάνειες, όπως τοίχοι, ταβάνια, κλιμακοστάσια και αποθήκες. Συνδυάζει την υψηλή καλυπτικότητα και τη χαμηλή οσμή με καλό συντελεστή απόδοσης-τιμής. Παρουσιάζει επίσης εξαιρετική λευκότητα, πολύ καλή πρόσφυση, μεγάλη απόδοση και επιτρέπει στις επιφάνειες να αναπνέουν.

Για την εφαρμογή του ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές από σκόνες, παλιά χρώματα και σαθρά υλικά.

Εφαρμόζουμε ένα χέρι αστάρι MONODUR αραιωμένο έως 40% κατ’ όγκο με διαλυτικό WS-100 της ER-LAC ή MONODUR ΝΕΡΟΥ αραιωμένο 100% με νερό ή TOP PRIMER αραιωμένο με νερό σε αναλογία 1 μέρος αστάρι, εώς 4 μέρη νερό.

Όταν στεγνώσει εφαρμόζουμε το PRO PLAST με ρολό ή πινέλο σε δύο στρώσεις αφού το αραιώσουμε 5-10% κατ’ όγκο με νερό.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες στεγνώνει σε 1-2 ώρες και αποδίδει περίπου 9-10 m2/l χρώματος.

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν πατώντας εδώ.

Ετικέτες:

Αναζήτηση