Ποιοτικά Μπροστά

Ποιοτικά μπροστά σημαίνει ER-LAC!

Είμαστε η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που παράγει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας για όλο το φάσμα των εφαρμογών στην οικοδομή, την επιπλοποιία, την βιομηχανία και την επαναβαφή των αυτοκινήτων.

Aξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας φιλικά στον χρήστη και το περιβάλλον.

Έχουμε κερδίσει στην πράξη την εμπιστοσύνη των τεχνιτών ώστε μέχρι και σήμερα στην αγορά όταν λένε βερνίκι πατώματος να εννοούν το βερνίκι πατώματος της ER-LAC!

Είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που παράγει οικολογικά βερνίκια πατώματος σήμερα.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 20 χρόνια δεν εισάγει αλλά παρασκευάζει μόνη της τα χρωστικά παραγωγής αποχρώσεων στα καταστήματα πώλησης. Αυτό μας δίνει σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα με ιδιαίτερες ποιοτικές δυνατότητες στο σύστημά μας.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική Ελληνική εταιρεία η οποία παράγει μόνη της βιομηχανικά χρωστικά διαθέτει και εγκαθιστά δοσομετρικά μηχανήματα στα καταστήματα πώλησης δίνοντας τη δυνατότητα παραγωγής βιομηχανικών χρωμάτων σε απεριόριστες αποχρώσεις.

Αναζήτηση