Ξύλινα εξωτερικά έπιπλα σκαφών

Ξύλινα εξωτερικά έπιπλα σκαφών

Ο Ελληνικός ήλιος και η θάλασσα είναι από τις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσει μια βαμμένη ή βερνικωμένη επιφάνεια, στη περίπτωση όμως που η επιφάνεια αυτή είναι φυσική, όπως το ξύλο, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η ER-LAC με τη πολυετή εμπειρία της στην παραγωγή βερνικιών και χρωμάτων για έπιπλα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας και θα σας γνωρίσουν τις μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να έχουν αυτές οι επιστρώσεις.

Με τη χρήση μοναδικών καινοτόμων Α υλών καθώς και το συνδυασμό προσθέτων που τροποποιούν την επιφανειακή τάση της βαφής, φιλτράρουν και αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, αυξάνουν τη σκληρότητα ενώ ταυτόχρονα δεν επηρεάζεται η ελαστικότητα έχουμε δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες σε σκάφη για πάνω από 20 χρόνια.

Το βερνίκι που προτείνομε για τα ξύλινα έπιπλα σκαφών είναι το S-86 MARINE CLEAR VARNISH.

Το S-86 MARINE CLEAR VARNISH είναι ένα προϊόν δύο συστατικών με βάση μια ειδικά σχεδιασμένη τροποποιημένη ρητίνη για αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία και το αλάτι ενώ ταυτόχρονά είναι ενισχυμένη με ειδικά UV φίλτρα για περεταίρω αντοχές.

Εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση, υψηλή γυαλάδα, αδιαβροχοποίηση και μεγάλη ελαστικότητα. Παρέχει μακροχρόνια προστασία και σε αντίθεση με τα κοινά βερνίκια πολυουρεθάνης δε κιτρινίζει, δε χάνει τη γυαλάδα του και δε ξεφλουδίζει. Εφαρμόζεται με ασφάλεια σε ανοιχτόχρωμα ξύλα και επιφάνειες βαμμένες με ανοιχτόχρωμα χρώματα και δεν επηρεάζει την απόχρωσή τους με το χρόνο. Έχει άριστη αντοχή στη τριβή και στα χημικά. Έχει άριστες ρεολογικές και αυτόεπιπεδούμενες ιδιότητες που το καθιστούν ένα από τα λίγα βερνίκια δύο συστατικών που μπορεί να εφαρμοστεί και με πινέλο και με πιστόλι. Όταν στεγνώσει δημιουργεί μια λεία, ομοιόμορφη και γεμάτη επιφάνεια σαν καθρέπτη.

Διαθέσιμο σε γυαλιστερό, σατινέ και ματ. Εφαρμόζεται σε έπιπλα από σκληρά τροπικά ξύλα, σε μπαμπού αλλά και ανοιχτόχρωμα μαλακά ξύλα με τη κατάλληλη προεργασία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε έως και 8 στρώσεις ακολουθώντας τους κατάλληλους ενδιάμεσους χρόνους στεγνώματος και γυαλίζεται με αλοιφή χωρίς προβλήματα.

Για να δείτε όλη τη σειρά της ER-LAC με τα προϊόντα για σκάφη και πλοία πατήστε ΕΔΩ.

Αναζήτηση