Βερνίκια Πατωμάτων

Βερνίκια Πατωμάτων

Το ξύλινο πάτωμα προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Δεν είναι τυχαίο που το ξύλο σαν υλικό, κυριαρχεί στις κατασκευές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τα ξύλινα πατώματα είναι πολύ ανθεκτικά στην χρήση, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθαρίζονται εύκολα, ταιριάζουν σε όλα τα στυλ διακόσμησης και παραμένουν όμορφα για πολλά χρόνια!

Η ER-LAC ήταν από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως στην δημιουργία οικολογικών βερνικιών πατωμάτων με βάση το νερό, φέρνοντας την επανάσταση στον εδραιωμένο τομέα του πατώματος. Τα νέα υλικά, δεν έχουν οσμές, είναι φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον και διατηρούν τα γνωστά χαρακτηριστικά της αξιοπιστίας και ποιότητας ER-LAC!

Με την χρήση των οικολογικών βερνικιών νερού της ER-LAC, οι πελάτες σας σε project πλήρους, ή μερικής ανακαίνισης μπορούν άμεσα να βρίσκονται στους κοντινούς χώρους, ακόμη και σε διπλανά δωμάτια, χωρίς να ενοχλούνται από αναθυμιάσεις και οσμές.

Προτείνετε την κορυφαία οικολογική επιλογή, χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα του αποτελέσματος και την αντοχή του στον χρόνο, μόνο από την ER-LAC!

Αναζήτηση