Εποξειδικά Δάπεδα

Εποξειδικά Δάπεδα

Τα βιομηχανικά δάπεδα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και απαιτούν υλικά εξαιρετικών αντοχών. Στην ER-LAC έχουμε αναπτύξει δύο εποξειδικά συστήματα για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες στους βιομηχανικούς χώρους.

Αυτόεπιπεδούμενο Βιομηχανικό δάπεδο

FEROX

Το Σύστημα FEROX, είναι συνθετικό εποξειδικό υλικό δύο συστατικών για δημιουργία αυτοεπιπεδούμενων δαπέδων για εσωτερική χρήση. Είναι κατάλληλο για δάπεδα από τσιμέντο, μπετόν, σκυρόδεμα, μωσαϊκό, πλακάκια κ.α.. Ξεχωρίζει καθώς είναι υλικό υψηλών στερεών. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλο το υλικό που εφαρμόζουμε σε μια επιφάνεια παραμένει μετά την αντίδραση και εξατμίζεται μόνο μια μικρή ποσότητα οργανικών διαλυτών. Παρουσιάζει επίσης εξαιρετική πρόσφυση. Το αστάρι σε συνδυασμό με το χρώμα FEROX δημιουργούν το σύστημα FEROX. Το σύστημα FEROX δημιουργεί μια σμάλτινη επιφάνεια με πολύ μεγάλη αντοχή σε τριβή και χάραξη. Εξασφαλίζει πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και εξαιρετικές αντοχές σε επιδράσεις λαδιών και χημικών ουσιών. Δημιουργεί μια πολύ σκληρή και ελαστική, μη απορροφητική επιφάνεια με εξαιρετικά μεγάλες αντοχές, η οποία πλένετε και καθαρίζεται εύκολα με όλων των ειδών τα καθαριστικά. Το σύστημα FEROX αποτελεί την ιδανική λύση για δάπεδα βιομηχανικών χώρων, αποθηκών, γραφείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, φαρμακοβιομηχανιών, κ.α. και γενικά σε χώρους όπου έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις σε μηχανικές και χημικές επιδράσεις

Εποξειδική Βαφή Υψηλών Επιδόσεων

ER-POX INDUSTRIAL PAINT

Το ER-POX ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ είναι εξαιρετικής ποιότητας εποξειδικό επίχρισμα δύο συστατικών πολλαπλών χρήσεων. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές επιφάνειες όπως μεταλλικές κατασκευές, βιομηχανικά δάπεδα και δάπεδα από μπετόν, κάθετες επιφανείς τοίχων από μπετόν και σοβά. Έχει άριστη πρόσφυση, σκληρότητα, ελαστικότητα και εξαιρετικές αντοχές σε χημικές επιδράσεις. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης προσφέρει μακροχρόνια προστασία, δεν παρουσιάζει ξεφλούδισμα και δε χάνει την ελαστικότητά του σε θερμοκρασίες από -20°C μέχρι 60°C. Έχει πολύ καλή αδιαπερατότητα στο νερό, υψηλές αντοχές στην υγρασία και στις έντονες καταπονήσεις. Είναι κατάλληλο για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δημιουργεί μια ανθεκτική, λεία, στιλπνή, μη απορροφητική επιφάνεια, η οποία καθαρίζεται εύκολα και αποτελεσματικά και έχει υψηλή αντοχή στα υγρά καθαρισμού.

Συμβουλή: Χρησιμοποιείστε χαλαζιακή άμμο στην επιφάνεια του προϊόντος για να δημιουργήσετε δάπεδα με μειωμένη ολισθηρότητα.

Επιλέξτε το σύστημα που σας ενδιαφέρει ή επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα για περισσότερες πληροφορίες.

Αναζήτηση