Ειδικά χρώματα και βερνίκια για σκάφη και πλοία!

Ειδικά χρώματα και βερνίκια για σκάφη και πλοία!

Η ER-LAC διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα , εξειδικευμένα για σκάφη και πλοία, ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν την αλμύρα της θάλασσας και την υψηλή υγρασία.

To S-86 MARINE TOP COAT είναι τελικό χρώμα για σκάφη, δύο συστατικών με UV φίλτρα και βάση ειδικά τροποποιημένη ρητίνη που δεν κιτρινίζει. Είναι εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης για όλες τις ξύλινες, μεταλλικές, πολυεστερικές και carbon επιφάνειες σκαφών (κουπαστές, καθίσματα, πόρτες, παράθυρα, τιμόνια κ.λ.π.).To S-86 MARINE TOP COAT διατίθεται σε απεριόριστες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμά του παραμένει μακροχρόνια αναλλοίωτο και έτσι δεν χρειάζεται επαναβαφή κάθε χρόνο.

Για ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ , συνδυάστε το S-86 MARINE TOP COAT με το ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ S-86. Είναι υπόστρωμα 2 συστατικών, για προετοιμασία ξύλινων επιφανειών για χρώματα 2 συστατικών. Είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Σε συνδυασμό με το τελικό χρώμα S-86 εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία και υψηλή αισθητική. Για το άνω μέρος του σκάφους και για σημεία όπως πόρτες, παράθυρα, έπιπλα, εσωτερικά και εξωτερικά, συνδυάστε το ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ S-86 με οποιαδήποτε απόχρωση από το S-86 MARINE TOP COAT επιθυμείτε. Ακόμα και για το κάτω μέρος του σκάφους ο συνδυασμός υποστρώματος και βαφής S-86 , αποτελεί το ιδανικό σύστημα προστασίας και χρωματισμού, για αναλλοίωτο αποτέλεσμα.

Για ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ , το ΑΣΤΑΡΙ ER-POX A+B αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς είναι υπόστρωμα 2 συστατικών εποξειδικής βάσης. Ξεχωρίζει καθώς έχει πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και προσφέρει μακροχρόνια ικανοποιητική προστασία από τη σκουριά ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αν θέλετε να προστατέψετε και να βάψετε , οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια στο σκάφος, συνδυάστε το ΑΣΤΑΡΙ ER-POX A+B με το S-86 MARINE TOP COAT στην απόχρωση που επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο οι επιφάνειες δεν θα σκουριάσουν και το χρώμα τους δεν θα ξεφλουδίσει, με το πέρασμα του χρόνου.

To S-86 MARINE TOP COAT , σε συνδυασμό με το ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ S-86 ή το ΑΣΤΑΡΙ ER-POX A+B επιτυγχάνουν το ιδανικό σύστημα βαφής για άριστο αποτέλεσμα και ασύγκριτη ανθεκτικότητα στις δύσκολες συνθήκες υγρασίας, αλμύρας και ήλιου.

Το S-86 MARINE CLEAR VARNISH αποτελεί την ιδανική επιλογή αν θέλετε να προστατέψετε τις επιφάνειες στο σκάφος σας, χωρίς να τις χρωματίσετε. Πρόκειται για ένα διάφανο βερνίκι 2 συστατικών, το οποίο προστατεύει από την αλμύρα, την υγρασία και τον ήλιο, καθώς περιέχει φίλτρα UV.Είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ξύλινη, μεταλλική ή πολυεστερική επιφάνεια πάνω στο σκάφος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φρεσκάρει και θωρακίσει τις ήδη βαμμένες επιφάνειες ή και για ζωντανέψει και να προστατέψει άβαφες επιφάνειες από ξύλο, μέταλλο ή πολυεστέρα.

Για το άνω μέρος του σκάφους και συγκεκριμένα τις επιφάνειες από ξύλο εμπιστευτείτε το διαφανές βερνίκι SUN BLOCK και το προστατευτικό TEAK OIL. Τα δύο αυτά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί και να δώσουν ένα κορυφαίο αποτέλεσμα περιποίησης και προστασίας του ξύλου.

Το SUN BLOCK είναι διαφανές βερνίκι με βάση ειδικές συνθετικές ρητίνες για εσωτερικές, αλλά κυρίως για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες, καθώς αναδεικνύει τη φυσική τους ομορφιά. Ξεχωρίζει γιατί περιέχει ειδικά, τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα UV, τα οποία προστατεύουν πλήρως τις ξύλινες επιφάνειες από την ηλιακή ακτινοβολία. Σχηματίζει μια σκληρή και συγχρόνως ελαστική υδατοαποθητική επιφάνεια προσφέροντας μακροχρόνια προστασία από ήλιο, υγρασία, βροχή, θάλασσα και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δεν ξεφλουδίζει και διατηρεί τη γυαλάδα του στο χρόνο.

Το TEAK OIL είναι ένα μίγμα φυσικών ελαίων συνδυασμένων με προστατευτικά κεριά. Είναι κατάλληλο για το φρεσκάρισμα και τη συντήρηση κυρίως επίπλων από teak και άλλων σκληρών ξύλων όπως ιρόκο αλλά και για κάθε άλλη ξύλινη επιφάνεια. Ξεχωρίζει για τη δυνατότητα του να τονίζει και να ζωντανεύει τα νερά και το φυσικό χρώμα των ξύλων. Ανανεώνει τις ξύλινες επιφάνειες αντικαθιστώντας τα χαμένα έλαια από την ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία, τους μύκητες, το σαράκι και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στην ERLAC προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, κατάλληλα για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Η σειρά προϊόντων Yacht Line καλύπτει εξειδικευμένες εφαρμογές στην συντήρηση ενός σκάφους. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς στο site μας ή σε συνεργαζόμενα καταστήματα.

Αναζήτηση