Να γιατί θα αγαπήσετε το βερνίκι εμποτισμού σε μορφή GEL!

Να γιατί θα αγαπήσετε το βερνίκι εμποτισμού σε μορφή GEL!

Να γιατί θα αγαπήσετε το βερνίκι εμποτισμού σε μορφή GEL.

Αν ψάχνετε ένα τελικό βερνίκι το οποίο να δίνει ένα πολύ όμορφο, ελκυστικό και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με τα κοινά βερνίκια τότε σας έχουμε τη λύση. Το βερνίκι εμποτισμού AQUA STAIN GEL.

Τι κάνει το βερνίκι σε μορφή GEL ξεχωριστό;

Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η ειδική του σύνθεση με θιξοτροπικές ιδιότητες.

Τι σημαίνει όμως θιξοτροπικό; Θιξοτροπικό λέγεται ένα μη νευτωνικό ρευστό του οποίου το ιξώδες μειώνεται με την πάροδο του χρόνου όταν υφίστανται διάτμηση/καταπόνηση. Το οποίο, με απλά λόγια, σημαίνει ότι όταν θα χρησιμοποιείτε το βερνίκι στο ξύλο, αυτό θα παραμένει στο πινέλο και στο σημείο του ξύλου που το έχετε εφαρμόσει μέχρι να το απλώσετε.

Ξεχάστε τα «δάκρυα» και τις τοπικές επιδιορθώσεις μετά το στέγνωμα και απολαύστε μία λεία, φυσική επιφάνεια σε λιγότερο χρόνο.

Όταν όμως θα αρχίσετε να το δουλεύετε αυτό θα απλώνει θαυμάσια χωρίς να τρέχει ή να στάζει. Φανταστείτε να πρέπει να εφαρμόσετε το βερνίκι στα κάθετα και οριζόντια δοκάρια της πέργκολας ή σε ένα ξύλινο ταβάνι, με το AQUA STAIN GEL το βερνίκι θα παραμένει στο πινέλο δε θα στάζει και θα εφαρμόζεται απλά και εύκολα.

Ξεχάστε τα «δάκρυα» και τις τοπικές επιδιορθώσεις μετά το στέγνωμα και απολαύστε μία λεία, φυσική επιφάνεια σε λιγότερο χρόνο.

Χαρακτηριστικά του AQUA STAIN GEL

Εκτός από τις θιξοτροπικές του ιδιότητες που διευκολύνουν την εφαρμογή, το AQUA STAIN GEL έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού βερνικιού εμποτισμού νέας τεχνολογίας. Είναι ένα άοσμο υδατοδιάλυτο βερνίκι εμποτισμού, ακρυλικής βάσης κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και εμποτίζει σε βάθος. Αδιαβροχοποιεί, είναι υδατοαπωθητικό και απομακρύνει την υγρασία και τη βροχή. Επίσης περιέχει μυκητοκτόνα ουσία η οποία προστατεύει το φιλμ από την ανάπτυξη μυκήτων.

Είναι ιδανικό για πόρτες, παράθυρα, ξύλινες επενδύσεις τοίχων, ξύλινες κατασκευές πέργκολες και ξύλινα δοκάρια. Διατίθεται σε άχρωμο τελικό βερνίκι 2020 και σε πολλές ελκυστικές φυσικές αποχρώσεις του χρωματολογίου AQUA STAIN οι οποίες αφήνουν να φαίνονται τα νερά των ξύλων.

Όταν έρθει λοιπόν η στιγμή να προστατεύσετε τις ξύλινες κατασκευές σας επιλέξτε το AQUA STAIN GEL και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει γιατί, ότι βάφεται με ER-LAC μένει πάντα καινούριο!

Αναζήτηση