6 βήματα για το βάψιμο μεταλλικών επιφανειών

6 βήματα για το βάψιμο μεταλλικών επιφανειών

6 βήματα για το βάψιμο μεταλλικών επιφανειών

Το βάψιμο των μεταλλικών επιφανειών είναι μια διαδικασία εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Κάθε μεταλλική επιφάνεια με σωστή προετοιμασία και εφαρμογή μπορεί να προστατευτεί για πάρα πολλά χρόνια!

Αρκεί να ακολουθείσετε τις παρακάτω βασικές οδηγίες για την προετοιμασία και την εφαρμογή των προϊόντων.

1-sirmatovourtsa

Πρώτο βήμα

Αφαιρέστε τη απωσαθρωμένα τμήματα της σκουριάς που είναι έτοιμα να φύγουν να και το χρώμα από τις μεταλλικές επιφάνειες με συρματόβουρτσα για να εξασφαλίσετε άριστη πρόσφυση.2-dialitiko

Δεύτερο βήμα

Αφαιρέστε λίπη, λάδια γράσα κλπ από τις μεταλλικές επιφάνειες με το διαλυτικό Χ-22 ή το διαλυτικό AC-85 της ER-LAC. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές για να διασφαλίσουμε την άριστη πρόσφυση των υλικών.
Τρίτο βήμα

1η επιλογή:  Τρίψτε με ντουκόχαρτο ώστε να απομακρύνετε εντελώς τη σκουριά.

2η επιλογή:  Εφαρμόστε τον σταθεροποιητή σκουριάς RUST CONVERSION της ER-LAC για να δεσμέυσετε τη σκουριά με χημικό τρόπο. 

Τι είναι το RUST CONVERSION;

Το RUST CONVERSION είναι ειδικό υδατοδιάλυτο υπόστρωμα, το οποίο εφαρμόζεται στις σκουριασμένες επιφάνειες και δεσμεύει µε χημικό τρόπο τη σκουριά, με αποτέλεσμα να μας απαλλάσσει από το τρίψιμο. Το προϊόν σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τα εργαστήρια της ER-LAC και αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση στη συντήρηση μεταλλικών επιφανειών. Οι ειδικές πρώτες ύλες που περιέχει σχηματίζουν μια μαύρη χημική ένωση (σύμπλοκο) με τη σκουριά και τη δεσμεύουν. Η εμφάνιση του μαύρου χρώματος δείχνει ότι η μετατροπή της σκουριάς ολοκληρώθηκε. Η μετατροπή της σκουριάς σε μαύρη χημική ένωση συνδυάζεται με το σχηματισµό ενός προστατευτικού πλέγματος, που εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη της σκουριάς και παρέχει μία πρωτοφανή επεξεργασία στις σκουριασμένες επιφάνειες.

5-upostroma

Τέταρτο βήμα

Εφαρμόστε το αντισκωριακό υπόστρωμα προσέχοντας να καλύψετε με επιμέλεια, με ικανό πάχος ασταριού τα δύσκολα σημεία και τις ακμές των μεταλλικών επιφανειών.antiskoriako ipostroma2

Μάθετε περισσότερα

Πέμπτο βήμα

Καλύψτε ατέλειες και σφραγίστε κτυπήματα και ρωγμές με τον πολυεστερικό στόκο EASY SAND N-10 της ER-LAC και τρίψτε την επιφάνεια ώστε να είναι έτοιμη για την εφαρμογή του χρώματος. Σε μη σκουριασμένα σημεία του μετάλλου μπορούν τα βήματα 4 και 5 να αντιστραφούν.

Έκτο βήμα

Εφαρμόστε το τελικό χρώμα στην επιθυμητή απόχρωση και απολαύστε το αποτέλεσμα!

Επιλέξτε ανάμεσα στο RUST STOP, το RUST STOP SILICON, το H-SPEED COLOR, HAMMER-FINISH, το METAL CARE ή το αξεπέραστης ποιότητας χρώμα 2 συστατικών, το S-86 ΧΡΩΜΑ.

Η εμπειρία μας στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων καθώς και η σειρά προϊόντων αυτοκινήτου, μας δίνει το πλεονέκτημα να παρέχουμε κορυφαία  ποιότητα στα προϊόντα για την προστασία των μεταλλικών επιφανειών.

Εσείς απλά επιλέξτε ένα από τα προϊόντα και το αποτέλεσμα θα σας επιβραβεύσει για την επιλογή.

Τα προϊόντα:

RUST STOP: Κορυφαίο αντισκωριακό γυαλιστερό χρώμα για μακροχρόνια προστασία με ισχυρές αντισκωριακές ιδιότητες. Είναι διαθέσιμο σε λευκό , μαύρο και σε 14 ελκυστικές αποχρώσεις. Αποδίδει 6-8m2/l και προστατεύει από την υγρασία και τη σκουριά. Ιδανικό για κάθε μεταλλική επιφάνεια όπως μεταλλικές πόρτες, κάγκελα, παράθυρα, καρέκλες, τραπέζια, φωτιστικά κ.α.

RUST STOP SILICON: Κορυφαίο μεταλλικό, ανάγλυφο, σκληρό αντισκωριακό σιλικονούχο χρώμα. Έχει τις ιδιότητες του RUST STOP με τη διαφορά ότι η επιφάνεια που αποδίδει είναι σαγρέ. Χρωματίζεται σε 21 μοντέρνες αποχρώσεις και αποδίδει 6-8m2/l.  Ιδανικό για κάθε μεταλλική επιφάνεια όπως μεταλλικές πόρτες, κάγκελα, παράθυρα, καρέκλες, τραπέζια, φωτιστικά κ.α.

Η-SPEED COLOR: Στιλπνό βερνικόχρωμα συνθετικών ρητινών με υψηλή επιφανειακή σκληρότητα. Προτείνετε κυρίως για φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα, λεωφορεία, αμαξώματα κ.α. Χρωματίζεται σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων και αποδίδει περίπου 12-14m2/l.

HAMMER FINISH: Στιλπνό μεταλλικό χρώμα που δίνει την εικόνα σφυρηλατημένης επιφάνειας με ισχυρές αντισκωριακές αντοχές. Έχει πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και αποδίδει 6-8m2/l. Είναι ιδανικό για προστασία και διακόσμηση κάθε μεταλλικής επιφάνειας όπως κάγκελα, πόρτες ασανσέρ, κουπαστές, διακοσμητικά μικροαντικείμενα κ.α.

METAL CARE: Αντιδιαβρωτικό βερνικόχρωμα με εξαιρετικές αντοχές και γρήγορο στέγνωμα. Αποδίδει 13-15m2/l και είναι ιδανικό για κάθε μεταλλική επιφάνεια όπως σιδηροκατασκευές, πόρτες, κάγκελα , μεταλλικά μηχανήματα κ.α.  Χρωματίζεται σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων.

S-86 ΧΡΩΜΑ: Αξεπέραστο χρώμα 2Κ για ξύλο, μέταλλο ή πέτρα. Είναι κατάλληλο για κάθε μεταλλική επιφάνεια αλλά και για κάθε δύσκολη επιφάνεια. Διατηρεί την γυαλάδα του για πολλά χρόνια, δεν χάνει την ελαστικότητά του και έχει πολύ καλές αντοχές στις χημικές επιδράσεις. Δεν ξεφλουδίζει, δεν κιτρινίζει και έχει άριστη πρόσφυση. Οι αντοχές στου στην τριβή είναι άριστες και αποδίδει 12-14m2/l. Διατίθεται σε γυαλιστερό και σατινέ και χρωματίζεται σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων. Εάν συνδιαστεί με το αστάρι ER-POX PRIMER εξασφαλίζει μέχρι 10 χρόνια εγγυημένη προστασία.

Αν έχετε ακόμα απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο facebook ή στη φόρμα επικοινωνίας ή απευθείας τηλεφωνικώς!

Αν είστε έτοιμοι, προμηθευτείτε τα προϊόντα από το πλησιέστερο χρωματοπωλείο και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΒΑΨΙΜΟ!

Αναζήτηση