Τι είναι υβριδικό χρώμα;

Τι είναι υβριδικό χρώμα;

Τι είναι υβριδικό χρώμα;

Τα υβριδικά είναι χρώματα νέας τεχνολογίας, που συνδυάζουν τις καλές ιδιότητες δύο διαφορετικών τεχνολογιών, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων, τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε τεχνολογία ξεχωριστά. Η δυσκολία του εγχειρήματος έγκειται στο βέλτιστο συνδυασμό των διαφορετικών τεχνολογιών, ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται και να δημιουργούν ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν, με εξαιρετικές ιδιότητες.

Το DYNA-FLEX PU HYBRID συνδυάζει ιδανικά, με μία πρωτοποριακή μέθοδο, το ακρυλικό με την πολυουρεθάνη, δημιουργώντας ένα επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, νέας τεχνολογίας. Προσφέρει υψηλότερη προστασία στα λιμνάζοντα νερά και έχει ευκολότερη βατότητα! Επίσης, λόγω της υψηλής του ανακλαστικότητας, συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας τη χρήση του κλιματισμού.

Ανακαλύψτε τι προσφέρει το PU HYBRID.

Διπλή τεχνολογία. Εξαιρετικές ιδιότητες.

Πρωτοποριακή σύνθεση. Αρμονική ισορροπία του ακριλικού με την πολυουρεθάνη στην ίδια βάση. Χάρη στην ειδική σύνθεση της ERLAC, που εκμεταλλεύεται πλήρως τις καλές ιδιότητες και των δύο, προκύπτει ένα προϊόν με εξαιρετικές ιδιότητες.

Εξοικονόμηση ενέργειας.

Επωφεληθείτε από τις θερμομονωτικές ιδιότητες και την υψηλή ανακλαστικότητα του DYNAFLEX PU HYBRID. Δείτε την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη να μειώνεται και εξοικονομήστε χρήματα.

10 χρόνια προστασία 

Απολαύστε έως και 10 χρόνια προστασία, ακολουθώντας τις οδηγίες εφαρμογής. Ξενοιάστε από προβλήματα υγρασίας και μόνωσης με μία οικονομική και αξιόπιστη λύση. Η ειδική του σύνθεση αντιμετωπίζει εξαιρετικά το πρόβλημα που προκαλούν τα λιμνάζοντα νερά στα κοινά μονωτικά, προσφέροντας αξιοπιστία.

Εύκολη βατότητα 

Σε αντίθεση με τα κοινά στεγανωτικά ταρατσών το DYNAFLEX PU HYBRID σκληραίνει και αποκτά γρήγορα βατότητα, χωρίς να κολλάει, εμποδίζοντας την επικάθιση ρύπων. Ταυτόχρονα όμως, δεν χάνει την ελαστικότητα, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τις συστολές – διαστολές των υπόλοιπων οικοδομικών υλικών.

Αναζήτηση