Στεγάνωση ταράτσας σε 6 βήματα!

Στεγάνωση ταράτσας σε 6 βήματα!

Στεγάνωση ταράτσας σε 6 βήματα!

Η ταράτσα είναι σίγουρα το πιο εκτεθειμένο σημείο ενός σπιτιού. Βροχή, ήλιος, υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, επηρεάζουν την ταράτσα και κατ’επέκταση και το υπόλοιπο σπίτι εσωτερικά.

Αν παρατηρήσετε εντός του σπιτιού φουσκώματα του χρώματος στους τοίχους, αποκόλληση σοβάδων ή μούχλα, τότε το πιθανότερο είναι η υγρασία να έχει διαπεράσει την οροφή. Η μόνη λύση είναι η στεγάνωση της ταράτσας!

Η στεγάνωση δημιουργεί ένα πιο υγιές περιβάλλον μέσα στο σπίτι, η υγρασία και η μούχλα στους τοίχους παύουν να υπάρχουν. Επίσης μακροχρόνια αποφεύγεται η διάβρωση του οπλισμού του σκυροδέματος!

Η ERLAC διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στεγάνωσης και μόνωσης! Δίνοντας έτσι την ευκαιρία να καλύψετε κάθε σας ανάγκη και προτίμηση!

PU HIBRYD SMART
DYNA-FLEX
WATERSHIELD
SMART WATERSHIELD

Παρακάτω προτείνουμε την στεγάνωση της ταράτσας σε 6 βήματα, χρησιμοποιώντας το κορυφαίο DYNA-FLEX PU HYBRID της ERLAC. Πρόκειται για ένα υβριδικό, επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό πολυουρεθάνης, το οποίο εγγυάται προστασία της ταράτσας σας για 10 ολόκληρα χρόνια!

ΒΗΜΑ 1: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές από σκόνες, λάδια και αποσαθρωμένα τμήματα.

ΒΗΜΑ 2: ΑΣΤΑΡΩΜΑ

Ασταρώνουμε τις επιφάνειες με αστάρι MONODUR διαλύτη αραιωμένο κατά 10-40% κατ’ όγκο με WS-100 της ER-LAC.

ΒΗΜΑ 3: ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

Όταν στεγνώσει το MONODUR εφαρμόζουμε το STOCOFLEX με σπάτουλα γεμίζοντας τις ρωγμές και τους αρμούς. Ρωγμές μέχρι 12mm στεγανοποιούνται κατευθείαν με STOCOFLEX.Για ρωγμές μεγαλύτερες από 12mm χρησιμοποιούμε πρώτα ειδικά συνθετικά πλέγματα ή κορδόνια και γεμίζουμε μέχρι την επιφάνεια με STOCOFLEX.

ΒΗΜΑ 4: ΑΝΑΔΕΥΣΗ

Το DYNA-FLEX PU HYBRID είναι έτοιμο προς εφαρμογή, αναδεύστε καλά πριν την χρήση.Για τα υπόλοιπα στεγανωτικά υλικά, αραιώστε ανάλογα.

ΒΗΜΑ 5: Εφαρμόστε μία στρώση DYNA-FLEX PU HYBRID και ύστερα από 24 ώρες μία 2η σταυρωτή στρώση, με συνολική κατανάλωση 1lt/m2  . Φροντίστε να καλύψετε τα κάθετα τμήματα σε ύψος 20-30cm.

ΒΗΜΑ 6: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ

Για προστασία έως και 10 χρόνια για το DYNA-FLEX PU HYBRID , μετά την πρώτη στρώση εφαρμόστε πολυεστερικό οπλισμό και στην συνέχεια 2 στρώσεις υλικού με συνολική κατανάλωση 2lt/m 2

Αναζήτηση