Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε τα ξύλινα έπιπλα του κήπου μας!

Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε τα ξύλινα έπιπλα του κήπου μας!

Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε τα ξύλινα έπιπλα του κήπου μας!

Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με τα προϊόντα τις ERLAC

Εάν επιθυμείτε να χρωματίσετε τα ξύλινα έπιπλα κήπου, επιλέγοντας από απεριόριστες αποχρώσεις, η ERLAC προτείνει το AQUALAQUER! Πρόκειται για ένα άοσμο, οικολογικό βερνικόχρωμα νερού. Ξεχωρίζει όχι μόνο για την υψηλή του ποιότητα, αλλά και γιατί το χρώμα και η γυαλάδα του παραμένουν αναλλοίωτα. Η σύνθεσή του επιτρέπει  εύκολη εφαρμογή και μεγάλη καλυπτικότητα. Αραιώνεται απλά με νερό.

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε και το UNIPRIMER της ERLAC! Προετοιμάστε την επιφάνεια ξύλου με το αστάρι νερού UNIPRIMER και συνεχίστε περνώντας πάνω από αυτό, το χρώμα AQUALAQUER που επιθυμείτε!

 

Αν πάλι σας αρέσει το φυσικό χρώμα του ξύλου και θέλετε απλά να το τονίσετε, τότε προτείνουμε το AQUA STAIN! Πρόκειται για ένα άοσμο, υδατοδιαλυτό βερνίκι εμποτισμού ξύλου. Το AQUA STAIN προστατεύει τα ξύλινα έπιπλα από την ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στο ειδικό σύστημα φίλτρων UV που περιέχει. Επίσης η σύνθεση του επιτρέπει την απομάκρυνση της βροχής και της υγρασίας από την επιφάνεια των επίπλων. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία από έντομα που καταστρέφουν τα ξύλα και δεν ξεφλουδίζει.

Συνδυάστε το με το AQUA STAIN PRIME, το συντηρητικό βερνίκι ξύλου που προστατεύει από μύκητες και ξυλοφάγα έντομα. Εφαρμόστε το AQUA STAIN PRIME στην αρχή. Απορροφάται εύκολα και προστατεύει ακόμα και τα βαθύτερα στρώματα του ξύλου.

Στην συνέχεια ολοκληρώστε με το AQUA STAIN! Και προστατέψτε έτσι τα ξύλινα έπιπλά σας έως και 5 χρόνια!

 

Αναζήτηση